Κάρβουνο, απολογίες και τα "παγωμένα"...

Είχαμε δεν είχαμε , πάλι νταβαντούρι μπασκετικό και όχι πχ για το ΝΒΑ που αρχίζει ξημερώματα Τετάρτης στις ΗΠΑ, είχαμε στην Ελλάδα μας... Με κάρβουνο, με παγωμένα μπαλάκια και με μπλα μπλα και ..κιες! Και με απολογίες και τα σχετικά... Το πρώτο θέμα ήταν η κλήρωση για το κύπελλο της Ελλάδας που μετά από έξι χρόνια δεν έβγαλε

τελικό "αιωνίων".

Τα... παγωμένα μπαλάκια που μας είχαν φάει οι ειδικοί και οι συνωμοσιολόγοι του ελληνικού μπάσκετ μάλλον δεν εμφανίστηκαν λόγω ζεστού Οκτώβρη και τελικά μετά από χρόνια οι δύο "αιώνιοι" έπεσαν μαζί στα ημιτελικά σε νοκ άουτ ματς! Και εκεί άρχισαν άλλοι ειδικοί να λένε ότι φέτος άλλαξε το σύστημα και ευνοήθηκε πχ ο Παναθηναϊκός. Αν είχε κληρωθεί το Ολυμπιακός-ΠΑΟ θα έβγαιναν οι πράσινοι ειδήμονες... Εδώ άλλοι βγήκαν και είπαν ότι και φέτος είχαμε παγωμένα μπαλάκια αλλά με άνωθεν εντολή για την αποφυγή επεισοδίων είπαν να πάιξουν μαζί νωρίς! Τι άλλο θα ακούσουμε στην χώρα αυτή από ειδικούς και τους ειδικούς αναλυτές του πληκτρολογίου!

Οπως και να έχει μετά από χρόνια και χωρίς να ασχολούμαι με ...λακίες, η κληρωτίδα έβγαλε το ντέρμπι στα ημιτελικά σε νοκ άουτ λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ο νικητής του ματς στο ΟΑΚΑ μάλλον παίρνει και την κούπα. Με τον Παναθηναϊκό να στέκεται τυχερός καθώς το ματς είναι νοκ άουτ , πήρε την έδρα και πάλι καλά (κακώς δηλαδή..) που έχει μόνο οπαδούς των γηπεδούχων κατόπιν υπάρχουσας συμφωνίας που μπράβο στον Ολυμπιακό που δεν άρχισε τις ανακοινώσεις και γι αυτό μετά!

Αντίθετα και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων μίλησαν θετικά και θα έλεγα ότι καλό είναι ότι έγινε γιατί είναι ντροπή για το ελλληνικό μπάσκετ τελικός μεταξύ συγγενών, φίλων με άδειες τις κεντρικές εξέδρες και από 600 επίλεκτους κομάντο χούλιγκαν της κάθε ομάδας στα δύο άκρα σε ρόλο ελεύθερο σκοπευτή! Το άλλο κλου της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το θέμα Λο και Διαμαντίδη! Ούτε κατάλαβα τι έγινε. Έδωσε τέτοια συνέντευξη βασικά ο Λο, είπε όσα είπε; Δεν μεταφράστηκαν καλά μήπως (καλά κάνω εγώ και προτιμώ επίσημο μεταφραστή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τις δύσκολες ερωτήσεις..!), ή άλλαξε ο ίδιος μετά κατόπιν πιέσεως και γιατί μετά άλλαξε εκ νέου γνώμη; Δεν είναι πράματα αυτά λέω εγώ. Ή είπες κάτι ή δεν είπες. Μπορεί βέβαια και να του τα έγραψαν αλλιώς μετά την μετάφραση αλλά και πάλι ούτε κατάλαβα σε ποιόν μίλησε ακριβώς (δεν το έψαξα κιόλας).

Το θέμα είναι ότι οι μισοί μιλάνε για ...κωλοτούμπα του Λο, οι άλλοι για απρέπεια του Λο και οι άλλοι για τον μάγκα Λο που δεν φοβάται! Τελικά στον Ολυμπιακό κάνει κακό και στην συγκέντρωση του παίκτη το όλο θέμα. Η γνώμη μου; Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια ακριβώς. Από εκεί και πέρα ότι είπε ο παίκτης δικαιωμά του είναι και δεν έβρισε κανένα. Και στην Αμερική λέγονται και χειρότερα. Αν δεν τα είπε έτσι κακώς του δημοσιογράφου που δεν μετάφρασε σωστά . Το θέμα είναι ότι να ανοίγει πόλεμος μεταξύ οπαδικών μέσων και οπαδών στα social media για τις δηλώσεις ενός παίκτη μου θυμίζει επίπεδο Τανζανίας... Και στο κάτω κάτω όλοι υποκείμεθα στην κριτική όποια και αν είναι αυτή αρκεί να μην είναι υβριστική.

Το να βγαίνουν κάποιοι να κάνουν τον δικηγόρο του Διαμαντίδη για το αν παίρνει ή δεν παίρνει τα φάουλ και οι άλλοι να κάνουν τους άλλους δικηγόρους του ..μάγκα κατ αυτούς Λο που τα βάζει με το κατεστημένο, μας αποπρανατολίζουν από το αγαπημένο μας μπάσκετ με τις ωραίες μας ομάδες και δίνει νέα αφορμή και ρίχνει λάδι στην φωτιά της βίας που σιγοκαίει...

Keywords
Τυχαία Θέματα