Κανονίδης στο basketblog: «Πρώτος μας στόχος τα πλέι οφ»

Ο Ανδρέας Κανονίδης αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δούκα, με την ομάδα να κάνει το καλοκαίρι πολύ δυνατές μεταγραφές, χτίζοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που ήταν και ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής σεζόν, ο Δούκας επικράτησε του Εθνικού, στο γήπεδο του Εσπέρου, με τον Κανονίδη να πραγματοποιεί μία

πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε στο basketblog.gr για το παιχνίδι και πως το διαχειρίστηκαν με τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος φόργουορντ στην Πάτυ Παναγιωτοπούλου:

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό: « Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και ξέραμε ότι ο Εθνικός δεν είναι ακόμα έτοιμος. Βέβαια γνωρίζουμε ότι αυτό πολλές φορές είναι καλό, για τον Εθνικό, γιατί θα έπαιζαν χωρίς άγχος, με νέα παιδιά και θέλαμε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω έτσι ήμασταν. Από την αρχή είχαμε πάρει μια διαφορά, δεν τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι το πλάνο που είχαμε το κάναμε σήμερα στο γήπεδο».

Για την προετοιμασία της ομάδας και το δυνατό ρόστερ που έχει χτίσει: «Φέτος οι στόχοι είναι πιο ψηλοί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, τον τελευταίο μήνα. Όλα τα παιδιά δίνουν το 100% και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους ακριβείς στόχους που έχει θέσει η ομάδα: «Πρώτος στόχος είναι τα πλέι οφ και μετά βλέπουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα