Αλεξανδρής «Αυτή η νίκη δεν μας θα μας αποπροσανατολίσει»

Το να «πετάξεις» εκτός κυπέλλου την ομάδα που πέρυσι έφτασε τον τελικό του θεσμού, και ήταν αήττητη για μια ολόκληρη σεζόν στην έδρα της, δεν είναι και μικρό κατόρθωμα, με τον Ηρακλή του Βαγγέλη Αλεξανδρή να επικρατεί στο Κερατσίνου του Φάρου με 76-70, και να δείχνει ότι είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα, περιμένοντας πλέον την Κύμη την Τετάρτη (21/9) στο Ιβανώφειο.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον "Αρένα FM 89.4" εμφανίστηκε

ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αναφέροντας: "είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη, αλλά κυρίως για τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η ομάδα μια τέτοια εποχή, στο πρώτο της παιχνίδι, με έναν από τους ανταγωνιστές μας, μια ομάδα πολύ καλή, που κράτησε τον βασικό της κορμό, που θέλει να ανεβεί και πάλι. Είχαμε την πρωτοπορία, την κρατήσαμε παρά το δυνατό παιχνίδι και το ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε 6 φάουλ εμείς που κερδίσαμε και κανένα οι αντίπαλοι μας που μας κυνηγούσαν στο σκορ. Αντέξαμε όμως και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Αυτή η νίκη δεν μας θα μας αποπροσανατολίσει. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Και συνέχισε: "Την Τετάρτη παίζουμε με την Κύμη στην έδρα μας και καλό θα είναι να έρθει ο κόσμος να δει την ομάδα μας, τον καλούμε να μας στηρίξει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μέσα στο Ιβανώφειο".

Keywords
Τυχαία Θέματα