Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ

18:12 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά και την επίσημη παρουσίαση των νέων αστεριών της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Λαζόπουλο, το aek365 σας παρουσιάζει το προφίλ τους.

Ζούγιοβιτς: Ο Πέταρ Ζούγιοβιτς γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, αφού το 2011 αγωνίστηκε με την φανέλα του Δούκα. Ο 32χρονος Σέρβος είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου το 1981 και έχει ύψος 1.97. Αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ.

Ράκσεβιτς: Ο Μλάντεν Ράκσεβιτς είναι πρώτος σκόρερ (162) και πρώτος σε συμμετοχές (47)

της Εθνικής Μαυροβουνίου και βασικός πίβοτ της Μέταλουργκ Σκοπίων, η οποία έφτασε πέρσι μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο να σημειώνει 42 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο 31χρονος πίβοτ είναι διεθνούς φήμης παίκτης και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα.

Σανίκης: Ο Γρηγόρης Σανικής αποτέλεσε πριν από λίγους μήνες παρελθόν από τη Μελσούνγκεν και ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο αριστερός ίντερ είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου το 1980 στη Βέροια, έχει 106 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ομάδα ενώ είναι η... απάντηση στην φυγή του Μπαλωμένου.

Τσιλιμπάρης: Ο Κώστας Τσιλιμπάρης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού χάντμπολ και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Κερκυραίος αγωνίστηκε σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο όλο αυτό το διάστημα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για διαπρέψει με την ΑΕΚ.

Νικολαϊδης: Ο Χρήστος Νικολαΐδης είναι 20 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φοίβο Συκεών και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κέρδισε τον τίτλο του U21 MVP της Α1 χάντμπολ ανδρών. Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ είναι εξελίξιμος και με το ταλέντο αναμένεται να βοηθήσει αρκετά.

Κουμαραδέλης: Αποτελεί ένα απο τα νέα αίματα, στα οποία ο Δημήτρης Λαζόπουλος θέλει να επενδύσει. Μέχρι πρότινος ο νεαρός πλέι μέικερ αγωνιζόταν στον ΔΙΚΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας και μάλιστα είναι και διεθνής μ την Εθνική Εφήβων.

Keywords
Τυχαία Θέματα