Ήττα στην πρώτη του αγχωμένου Ντουράντ, και το πρώτο καλάθι του «ΚD» (vids)

Δεν ήταν ακριβώς το ντεμπούτο που φανταζόταν ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Ουόριορς, με τον «KD» να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, και να παρουσιάζεται αγχωμένος, θέλοντας από την πρώτη στιγμή να αποδείξει πράγματα.

Έτσι, στο παιχνίδι της preseason που έγινε στο Βακνούβερ οι Ράπτορς επικράτησαν με 97-93 των «Πολεμιστών» με τον Ντουράντ να αποδοκιμάζεται με το που έπιανε την μπάλα, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, με 19000 κόσμο να έχει μαζευτεί για να δει τη νέα ομάδα

του Στηβ Κέρ. Το πρώτο του καλάθι ήρθε στο πρώτο δωδεκάλεπτο με κάρφωμα, ενώ συνολικά είχε 9 πόντους με 2/9 σουτ σε 19 λεπτά συμμετοχής, με τον ίδιο να τονίζει λίγο αργότερα: «Είμαι σίγουρος πως είμαστε μια πρόκληση και ένα ακριβό εισιτήριο σε όποια πόλη παίζουμε. Εγώ έτσι το βλέπω».

Ο Κλέι Τόμσπον ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ουόριορς με 16 πόντους (5/13 σουτ), με τον Στεφ Κάρι να έχει 8 πόντους με 2/6 σουτ. Για τους νικητές, που πήραν τη νίκη χάρη στον πάγκο τους, ο ΝτεΜάρε Κάρολ σκόραρε 14 πόντους (6/9 σουτ), με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν να έχει 11 πόντους.

A look at Kevin Durant's numbers so far... What's in store for the 2nd half? #NBACanadaSeries pic.twitter.com/szixu2pzk1

NBA TV (@NBATV) October 2, 2016

.@KDTrey5 chats with the media after making his @warriors debut... https://t.co/zgwinAKKkl

NBA TV (@NBATV) October 2, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα