Ιτούδης:«Περήφανος για την ομάδα μου,δύσκολα στο Βελιγράδι»

Ο 'Ελληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ μετά την δεύτερη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες του και τις δύο νίκες και ότι δεν περιμένει εύκολα παιχνίδια στα πλέι οφ της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου! Είναι δεδομένο ότι δεν περιμέναμε περίπατο στα playoffs! Σέβομαι απεριόριστα το παιχνίδι, τον εκάστοτε αντίπαλό μου και τους αντίπαλους προπονητές. Πλέον

έχουμε το προβάδισμα με 2-0 στη σειρά και βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από το Final Four. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για εμάς στο Βελιγράδι. Στο αγωνιστικό σκέλος, αντιμετωπίσαμε αμυντικά προβλήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αναλύσαμε το ζήτημα στα αποδυτήρια και αλλάξαμε την εικόνα μας στη συνέχεια. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε μόνο 28 πόντους! Υποχρεώσαμε σε λάθη τον Ερυθρό Αστέρα και φτάσαμε στη νίκη».

Δηλώσεις πραγματοποιήσε και ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή να πάρει στα χέρια του την τελευταία κρίσιμη επίθεση ο Στέφαν Γιόβιτς αλλά και στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με το Game 1. Παίξαμε καλή άμυνα και υποχρεώσαμε την ΤΣΣΚΑ να σκοράρει λιγότερους πόντους. Είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά την επίθεση. Στο Βελιγράδι θα δώσουμε το μάξιμουμ. Ο Γιόβιτς είχε την κατοχή στην τελευταία επίθεση επειδή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σε εκείνο το σημείο! Ήταν μια λογική απόφαση, το γεγονός να βρεθεί η μπάλα στα χέρια του. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα