Ισπανία: Νίκησε και περιμένει αντίπαλο στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στην έδρα της Φουενλαμπράδα με 68-84 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της ACB με 2-0 νίκες και πλέον περιμένει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν ισορροπημένο με την Μπαρτσελόνα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και να πηγαίνει στην ανάπαυλα με προβάδισμα 2 πόντων (36-38). Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μπήκε στο παρκέ με άγριες διαθέσεις καθώς έτρεξε ένα σερί 9-29 και το σκορ εκτοξεύτηκε στο 45-67 όπου με αυτό πήγαν οι

δύο ομάδες στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου δεν άλλαξε τίποτα απλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν λίγο το σκορ και η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση με 68-84.

Καλύτεροι παίκτες για τους νικητές ήταν ο Σατοράνσκι με 21 πόντους (5/6 τριπ.), 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ και ο Ντόελμαν με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Επίσης ο Στράτος Περπέρογλου είχε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 24΄που αγωνίστηκε. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισαν ο Ουρτασούν με 14 πόντους (4/7 τριπ.), 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ και ο Πόποβιτς με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Τώρα οι Καταλανοί περιμένουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά ο οποίος θα βγεί από το ζευγάρι της Λαμποράλ Κούτσα με την Γκραν Κανάρια που είναι στο 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί σε 3ο παιχνίδι στην έδρα των Βάσκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα