Ηλυσιακός - Άρης 62-64

Με τον Πάσαλιτς να χάνει τη μπάλα και τον Στόγκλιν το τρίποντο έληξε το ματς στο κλειστό των Ιλισίων με τον Άρη να "δραπετεύει" με τη νίκη με 64-62. Ένα δραματικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες το οποίο κρίθηκε στο φινάλε με τους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης να αποχωρούν με το σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα.

Το ματς φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι θα γίνει ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και συμβάδιζαν στο σκορ σε όλο

το δεκάλεπτο, με τη λήξη του να τις βρίσκει ισόπαλες με 14-14. Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και στη δεύτερη περίοδο, όπου ο Άρης είχε περισσότερη ψυχραιμία και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου (33-32).

Στην επανάληψη, τίποτα δεν άλλαξε, αφού και οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν αλλά και να βρίσκουν τον δρόμο για το αντίπαλο καλάθι. Ο Ηλυσιακός με τον Στόγκλιν να πρωταγωνιστεί στην επίθεση και ο Άρης με τους Πελεκάνο και Πάσαλιτς, έφεραν αρκετές ακόμα ισοπαλίες στο σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 48-45 χάρη σε πέντε συνεχόμενους πόντους του Στόγκλιν, ο οποίος συνέχισε και στην τέταρτη περίοδο δίνοντας προβάδισμα έξι πόντων στην ομάδα του.

Κάτι το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ, αφού ο Άρης μείωσε στον πόντο (51-50) και λίγο αργότερα ο Χαντ του έδωσε προβάδισμα δύο πόντων (53-51). Το ματς έγινε και πάλι ντέρμπι με τον Άρη να προηγείται με έξι πόντους (63-57) και τον Στόγκλιν να μειώνει και πάλι στους τρεις, ενώ λίγο αργότερα ο Χατζής μείωσε στους δύο (64-62).

Ένα κλέψιμο του αρχηγού του Ηλυσιακού στον Πάσαλιτς, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν για τη νίκη, όμως ο Στόγκλιν δεν στάθηκε τυχερός, αφού το τρίποντο που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο και ο Άρης αποχώρησε με τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 32-33, 48-45, 62-64.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ζευγώλης): Καυκής 6, Αράπης, Αναγκόνιε 8 (1), Αποστολίδης 3 (1), Χατζής 5, Αντωνάκης, Μόρισον, Κρίπι 2, Γκάρισον 9, Παραγυιός, Στόγκλιν 29 (3).
ΆΡΗΣ (Αγγέλου): Πάσαλιτς 14 (1), Χαντ 7 (2), Πελεκάνος 17 (1), Βεζένκοφ, Τσιάρας 3, Ασημακόπουλος 7, Καραποστόλου 4, Χαρίσης 4, Μποχωρίδης, Μούρτος, Βεργίνης 8 (2), Τσακαλέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα