"Ικανοποιημένος από Γουντς"

Μετά την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, Πανελευσινιακός και Κηφισιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν μία φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος. Άλλωστε, όπως ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στο basketblog.gr ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος αντιμετωπίζονται όπως και τα φιλικά παιχνίδια ως αγώνες προετοιμασίας, ώστε να... "δέσει" ακόμα περισσότερο η ομάδα.

"Ήταν προγραμματισμένο να

παίξουμε ένα επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος. Δεν μας ενοχλεί η αναβολή, καθώς δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι παραπάνω. Δεν είχαμε πρόβλημα να αγωνιστούμε με τον Πανελευσινιακό, αφού έτσι κι αλλιώς τους αγώνες του κυπέλλου τους αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια προετοιμασίας για το πρωτάθλημα.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής και στους 14 παίκτες μας. Είδαμε κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά κυρίως στην άμυνα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον Γουντς. Μετά από μόλις 10 ημέρες προπονήσεων δείχνει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και η πρώτη του αντίδραση ήταν πολύ καλή σήμερα (28/9). Θέλουμε να δούμε και κάποια πράγματα την επόμενη εβδομάδα στους αγώνες που έχουμε προγραμματίσει για το Κύπελλο Ελλάδος (1/10) με τον Πανελευσινιακό, αλλά και στο φιλικό με τον Ηλυσιακό (2/10)".

Keywords
Τυχαία Θέματα