Ο (υγιής) Χάουαρντ υπόσχεται τίτλους

Το 2010, ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωνε πως «πηγαίνω τα ταλέντα μου στην Σάουθ Μπιτς» (Μαϊάμι), «αρρωσταίνοντας» τους οπαδούς της γενέτειράς του, του Κλίβελαντ. Το 2013, ο φετινός μεγάλος free-agentτης αγοράς του ΝΒΑ τόνισε πως μπορεί φτάνοντας στο Χιούστον να φέρει μαζί του τίτλους, αρκεί να παραμείνει υγιής. «Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι σπουδαίο, αν είμαστε όλοι καλά και συγκεντρωμένοι», δήλωσε στην mediadayτης νέας του ομάδας ο Ντουάιτ Χάουαρντ, την Παρασκευή (27/9). Εξηγώντας ότι «για μένα, το είμαι υγιής (σ.σ.:

πέρυσι προερχόταν από επέμβαση στην μέση), θα φέρει πίσω πολλά από τα πράγματα που έκανα στην καριέρα μου και είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»! Ο «Superman» προτίμησε τα 88εκατ.δολ. του Χιούστον για 4 χρόνια, από τα 118εκατ. για 5 χρόνια των Λέικερς, λέγοντας πάντως πως «δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το Λ.Α.. Αυτό έχει τελειώσει και δεν λειτούργησε και για τις δύο πλευρές». Αποφεύγοντας να απαντήσει για τις φημολογούμενες ταραχώδεις σχέσεις του με τον Κόμπι Μπράιαντ και τον κόουτς Ντ’Αντόνι και καταλήγοντας ότι «απλώς τώρα είμαι σε ένα καλύτερο μέρος, σωματικά και πνευματικά»…

Ενθουσιασμένοι με την απόκτηση του Χάουαρντ είναι και οι νέοι συμπαίκτες του. Ο Τζέρεμι Λιν αποκάλυψε, μάλιστα, πως «σε μία προπόνηση του έκανα μία ψηλή και κακή πάσα, όμως ενώ ετοιμαζόμουν να του ζητήσω συγγνώμη, τον είδα να πιάνει ψηλά τη μπάλα και να την καρφώνει»! Προσθέτοντας πως «θα κάνει την δουλεία μου πολύ πιο εύκολη». Ο από πέρυσι νέος ηγέτης των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, δήλωσε ότι «έχουμε όλα τα απαραίτητα κομμάτια στο “παζλ”. Πολύ ταλέντο στο παρκέ και καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν έχουμε πια καμία δικαιολογία και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό που “χτίσαμε” πέρυσι». Ο τζένεραλ μάνατζερ του Χιούστον, Ντάριλ Μόρεϊ, θεωρεί πως «διαθέτουμε δύο παίκτες που είναι στο Top-10 του ΝΒΑ και απλώς πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ». Ενώ ο κόουτς Κέβιν ΜακΧέιλ επισήμανε απλώς ότι «είναι ώρα για πολλή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα