Η συζήτηση Κόμπι-Αϊζάια Τόμας για... τα «λιοντάρια»!

Η πρόσφατη, τελευταία επίσκεψη του Κόμπι Μπράιαντ στη Βοστόνη έμεινε στην ιστορία. Όχι, πάντως, γιατί ο 37χρονος σταρ των Λέικερς αποθεώθηκε από το κοινό των Σέλτικς και στο φινάλε τους νίκησε! Αλλά και γιατί ο σταρ των «πράσινων», Αίζάια Τόμας, αποκάλυψε την Κυριακή (3/1) στην εφημερίδα «Boston Globe» πως είχε μία 20λεπτη συνάντηση με τον Κόμπι, λέγοντας πως «ήταν η καλύτερη συζήτηση της ζωής μου!». Ο πρώην γκαρντ των Κινγκς και Σανς τόνισε πως επιδίωξε να συναντήσει τον

Μπράιαντ, για να του πει ένα «γεια» και να του ευχηθεί για το τέλος της καριέρας του. Μονάχα που η κουβέντα τράβηξε λίγο παραπάνω και περιελάμβανε συμβουλές και παραβολές με... λιοντάρια!

Ο Τόμας ανέφερε πως «ο Κόμπι μου είπε μία ιστορία για το πώς ένα λιοντάρι αναζητά το φαγητό του. Ότι, δηλαδή, είναι διατεθειμένο να σκοτώσει τα πάντα για να φάει. Μου είπε πως το λιοντάρι έχει πολλά έντομα στα μάτια του και στο σώμα του. Όμως είναι τόσο επικεντρωμένο σε μία ζέβρα που έχει δει, που τίποτε δεν του αποσπά την προσοχή...». Στη συνέχεια, ο μικρόσωμος γκαρντ των Σέλτικς επισήμανε ότι «με αυτό τον τρόπο ο Κόμπι μου είπε πως αν τα μικρά πράγματα σου αποσπούν την προσοχή, δεν είσαι όσο επικεντρωμένος όσο νομίζεις πως είσαι. Και μου είπε ότι εκείνος είναι λιοντάρι και αυτό θα είναι και στην υπόλοιπη ζωή του». Ο Τόμας κατέληξε πως ρώτησε τον Μπράιαντ για κάποιες αμυντικές συμβουλές και ο αρχηγός της ομάδας του Λ.Α. του απάντησε: «Τηλεφώνησέ μου όποτε θέλεις. Μπορώ να μαρκάρω κάθε παίκτη στη Λίγκα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα