Η συνέχεια της «επικίνδυνης αποστολής» στα Τρίκαλα...

Τα Τρίκαλα, παρά τα σπουδαία προβλήματα που βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι, θα καταφέρουν να συμμετάσχουν για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην Basket League, συνεχίζοντας να αποτελούν το μοναδικό εκπρόσωπο της Θεσσαλίας στη μεγάλη κατηγορία. Με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς να έχει ήδη αργήσει αρκετά, γίνεται κατανοητό πως ο νέος προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, έχει

μπροστά του μία «ειδική αποστολή», με στόχο να διατηρήσει την ομάδα στα μεγάλα «σαλόνια».

Ο Έλληνας προπονητής, μάλιστα, μπορεί να ανακοινώθηκε μόλις σήμερα (23/8) από τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης των παικτών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ. Προς το παρόν, σύμφωνα με το Sport Trikala, φαίνεται πως οι Καλλές, Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Βαρυτιμιάδης, θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τα Τρίκαλα, ενώ φαίνεται πως ο Καστρίτης έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών, που θέλει να φέρει στην ομώνυμη πόλη.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος φαίνεται πως έχει εισηγηθεί την πρόσθεση ενός τουλάχιστον στενού του συνεργάτη στον πάγκο των Τρικάλων. Παράλληλα, μένει να καταστεί γνωστό και ποιοι από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της ομάδας, θα συνεχίσουν στις τάξεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα