Η πέτρα του σκανδάλου (pics)

Θερμό επεισόδιο δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Τούρκους και Ρώσους, οι οποίοι καθόταν στις ακριβές θέσεις της Mercedes Benz Arena, για την Ρωσία καλλονή Καταρίνα Κονκς.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο του μεγάλου τελικού, πάνω στην οποία έπεσε ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο σύζυγος της Ντιμίτρι Κόνοφ σηκώθηκε για να απωθήσει τον Σέρβο παίκτη, με αποτέλεσμα Τούρκοι οπαδοί να αντιδράσουν, με τον πρόεδρος

της «VTB League», Σεργκέι Κουτσένκο να δηλώνει: «Σε εκείνο το σημείο ο Κάλινιτς χτύπησε τη γυναίκα του Ντιμίτρι Κόνοφ και εκείνος προσπάθησε να τον απωθήσει. Πίσω της κάθονταν κάποιοι Τούρκοι οπαδοί που αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο Κάλινιτς να κινηθεί επιθετικά εναντίων τους. Το μόνο που κάναμε ήταν να την υπερασπιστούμε».

Ο Κόνοφ είναι πρόεδρος της «Cibur», ενός κολοσσού φυσικού αερίου στη Ρωσία και βασικός χρηματοδότης της ΤΣΣΚΑ, ενώ η Κόνκς έχει υπάρξει από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ρωσία, με φωτογραφίσεις σε διάσημα περιοδικά, όπως το Playboy. Η Κονκς είχε βρεθεί και στην Αθήνα το 2007, κλέβοντας και πάλι την παράσταση.

Playboy Magazine June 2000 Russia, Katarina Konks https://t.co/EoQx7QhZ4N pic.twitter.com/PTLiNP0sMu

— bid deluxe review (@DeluxeReview) February 27, 2016
Keywords
Αναζητήσεις
katarina konks playboy
Τυχαία Θέματα