Η αλήθεια στην μέση!

Άρχισαν λοιπόν τα όργανα! Αλλά αυτό είναι και το μαγικό του μπάσκετ.. Κάθε εβδομάδα και άλλο σενάριο... Πριν μια εβδομάδα έλεγαν όλοι που πάει ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας ήταν σχεδόν υπ' ατμόν. Και πρέπει να αλλάξει παίκτες και και... Και ο Παναθηναϊκός που στρώνει και ρολάρει και ο χρόνος δουλεύει γι αυτόν. Και μέσα σε λίγες μέρες λένε όλοι τα ανάποδα. Και φυσικά και εμείς θα πούμε κάτι διαφορετικό γιατί σαφώς

κάθε εβδομάδα είναι άλλη εβδομάδα, αλλά δεν μπορουμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο.

Σαφώς ο Ολυμπιακός βρήκε τον.. Σκαριόλο που ούτε καταλαβαίνει τι κάνει στο Μιλάνο και κάποια στιγμή θα πει και ο Αρμάνι πάρε όσα θες για την πανάκριβη αποζημίωση και φύγε. Και θα φέρει αργά ή γρήγορα τον Ομπράντοβιτς που είναι η καλύτερή του με την έννοια ότι θα πάρει καλά λεφτά, καλό μπάτζετ, η ομάδα έχει καλούς παίκτες, θα είναι σε μια πανέμορφη πόλη με μπασκετική ιστορία από εποχής Τρέισερ και κοντά στο Βελιγράδι κυρίως.

Με αυτά και με αυτά όμως ο Ολυμπιακός διαβασμένος πάντως και από τον Μπαρτζώκα στο ματς αυτό, πήρε άνετο διπλό. Μπήκαν τα τρίποντα θα πει κανείς. Ναι, αλλά γιατί να μην μπουν ειδικά όταν οι Iταλοί τα έδιναν ελεύθερα; Ο Ολυμπιακός καθαρίζει με αυτή την νίκη και ηρεμεί. Και βλέπει πιο αισιόδοξα την συνέχεια. Δεν εφησυχάζει για την πρόκριση βέβαια καθώς είναι στον δυσκολότερο ίσως όμιλο. Αλλά την έχει καβατζώσει αρκεί να κερδίζει εντός έχοντας από κάτω και το Μιλάνο και την Κάχα Λαμποράλ μετά την τρομερή γκέλα των Iσπανών στην Κροατία.

Συνεπώς οι "ερυθρόλευκοι" πάνε χωρίς έξτρα πίεση την επόμενη εβδομάδα στην Βιτόρια που με νίκη εξασφαλίζονται αλλά με ήττα δεν χάνουν κάτι. Σοβαρός πρέπει να είναι στο ΣΕΦ πλέον ο Ολυμπιακός, να βρει την χημεία του καθώς είδαμε τον πραγματικό Παπανικολάου μόλις τον άφησε 30' στο παρκέ ο Μπαρτζώκας. Και μόλις έκοψε το πολύ ροτέισον. Περιμένει και τον Πάουελ ο Ολυμπιακός αλλά μην περιμένετε και πολλά εσείς... Ίσως λίγο καλύτερος από τον Άρμστρονγκ, λίγο πιο χρήσιμος. Αλλά μέτριος για υψηλό επίπεδο.

Πάμε στον Παναθηναϊκό που γίνεται χαμός. Αλλάζει ο Πεδουλάκης; Γιατί να αλλάξει; Έχεις καλύτερο; Ποιόν να φέρεις τώρα λέω εγώ. Και στο κάτω κάτω νέα ομάδα είναι ο ΠΑΟ σε όλα τα επίπεδα. Λογικό να κάνει γκέλες και άσχημες εβδομάδες. Και ο Ολυμπιακός πέρυσι κάπως έτσι δεν ήταν μέχρι να τα πάρει όλα; Γιατί να μην δώσεις στον Πεδουλάκη το δικαίωμα να κάνει και 2-3 αλλαγές όπως ο Ίβκοβιτς και μετά μπορεί να δούμε άλλο ΠΑΟ; Αυτό λέει το σωστό. Από εκεί και πέρα σαφώς θα πούμε πολλά.

Για παίκτες δεν λέμε. Εμείς τα λέμε από τον Αύγουστο και δεν περιμένουμε να δούμε για να πούμε. Ακόμα και για τον Πάνκο έχουν λέει παράπονα. Μα γιατί; Δεν μας διάβασαν; Δεν άκουσαν τον αδελφό Σωτήρη Γεωργίου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ που βράχνιασε να λέει τι θα γίνει; Δεν είπαμε άλλο Χιπούσκοα και άλλο ΠΑΟ; Δεν είπαμε άλλη φανέλα εδώ; Δεν είπαμε άλλο 35αρης φορμαρισμένος αλλά με ένα ματς την εβδομάδα και άλλο με ευρωλίγκα; Άλλο να σου λένε πάρε 15 σουτ και αν τα βάλεις μάγκας, αν τα χάσεις δεν τρέχει τίποτα; Και εδώ αν δεν βά

Keywords
Τυχαία Θέματα