Γκριν: «Πλέον θα παίζουμε και για τον Χάκετ»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διέσυρε την Ούνικς Καζάν στο χθεσινό ματς της Ευρωλίγκας, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, αφού τραυματίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ (εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων) και θα λείψει για τουλάχιστον δύο μήνες.

Σε αυτό στάθηκε ο Έρικ Γκριν στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος υποσχέθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίζουν και για

τον Ιταλό.

Αναλυτικά όσα έγραψε o Aμερικανός γκαρντ:

«Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Προερχόμαστε από ένα καλό σερί εμφανίσεων και νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ακριβώς και απέναντι στο Ρέθυμνο.

Δυστυχώς, απέναντι στην Ούνικς τραυματίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ. Ειλικρινά, δεν ευχαριστήθηκα καθόλου το αποτέλεσμα μετά από αυτό που έγινε με τον Ντάνι. Μας πόνεσε όλους. Πλέον, για όσο διάστημα λείψει, θα παίζουμε και γι’ αυτόν. Του το υπόσχομαι.

Σε ό,τι αφορά το ματς με το Ρέθυμνο, οι προπονητές μας θα μας δείξουν στο βίντεο ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες για το παιχνίδι τους. Από όσο έχω δει μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια ομάδα με πολλές λύσεις επιθετικά που κυκλοφορεί τη μπάλα και σε κάθε ευκαιρία τρέχει στον αιφνιδιασμό. Εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους και να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο ματς. Έτσι θα φτάσουμε στη νίκη και θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έκταση στο σερί που έχουμε αρχίσει.

Να είστε όλοι καλά,

Έρικ»

Keywords
Τυχαία Θέματα