Γκριν: «Μαθαίνεις κάτι από όλα»

Πριν από οτιδήποτε άλλο, σημασία για τον Ντρέιμοντ Γκριν είχε η αναγνώριση της ανωτερότητας του αντιπάλου, και δη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι επέστρεψαν από την «άβυσσο» του 1-3, για να κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αναφέρθηκε εκτενώς στο σκηνικό της αποχώρησής του στα αποδυτήρια και της επιστροφής του στο παρκέ για να συγχαρεί τους νικητές, με το στιγμιότυπο της αγκαλιάς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να «σημαδεύει» τους πανηγυρισμούς των «Καβς» στην «Oracle Arena».

Αναλυτικά,

όσα δήλωσε:

«Όταν πήγα στα αποδυτήρια, κάθισα για λίγο. Προφανώς, όλοι τους έξω χοροπηδούσαν, οπότε δεν μπορούσες να τους δώσεις συγχαρητήρια σε εκείνο το σημείο. Κάθισα στα αποδυτήρια, όμως ήξερα πως αυτό δεν ήταν το σωστό πράγμα για εμένα. Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν. Ξέρω πως ήταν υποχρέωσή μου να γυρίσω έξω στο παρκέ και να τους δώσω συγχαρητήρια για τη σειρά που έκαναν, την εξαιρετική σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

«Όπως είπα, μισώ να χάνω, αλλά μαθαίνεις κάτι από όλα. Δεν ήταν σωστό να φύγω από το παρκέ με τον τρόπο που το έκανα. Δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου για καιρό, αν δεν επέστρεφα έξω να συγχαρώ αυτούς τους παίκτες για όσα πέτυχαν. Οπότε, κάθισα για ένα λεπτό, ήξερα πως το σωστό πράγμα ήταν να πάω έξω και να τους δώσω συγχαρητήρια και το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα