Τέλος για Ντίμπλερ και Κοσούτ

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το τέλος μιας ονειρεμένης χρονιάς στην Χώρα των Βάσκων με τη Λαμποράλ Κούτσα και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει «σηκώσει μανίκια» στην Αναντολού Εφές. Ο Κροάτης προπονητής, είναι έτοιμος να δημιουργήσει μέσα από τα «συντρίμμια» μιας σεζόν που ξεκίνησε με μεγάλες επιδιώξεις και τελείωσε δίχως τίτλο, μια ομάδα που θα καταφέρει επιτέλους να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις που δημιουργεί.

Πριν προχωρήσει, ωστόσο, στις κινήσεις ενίσχυσής της, περνά την απαραίτητη «σκούπα» στο ρόστερ και οι πρώτοι που αποτελούν παρελθόν, είναι οι Τζον Ντίμπλερ

και Εμιρκάν Κοσούτ. Αμφότεροι, μένουν ελεύθεροι και η διοίκηση δε δείχνει διατεθειμένη να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Ο Αμερικανός σουτέρ, είχε 7.8 πόντους με 42.8% στα τρίποντα στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα σημείωσε κατά μέσο όρο 10.2 πόντους με 49.5% στα τρίποντα, ενώ ο Τούρκος σέντερ δεν πήρε ουσιαστικά χρόνο συμμετοχής σε ολόκληρη τη χρονιά, μην κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο του Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και Αχμέτ Τσακί.

Keywords
Τυχαία Θέματα