Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος για το ματς με την Δόξα»

Ο Σάκης Γιαννκόπουλος ενημέρωσε το προσωπικό του blog στο σαιτ του του ΕΣΑΚΕ και ανφέρθηκε στο παιχνίδι του Λαυρίου με την Δόξα Λευκάδας (10/12) και την μεγάλη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν για εμάς ευκαιρία για κάποια ουσιαστικά συμπεράσματα, τα οποία και αξιοποιήθηκαν, με τις εσωτερικές και... εξωτερικές αλλαγές που προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες. Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι αλλαγές

θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Δόξα στη Λευκάδα. Μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, οπότε αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα της, θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Ελπίζω ότι οι... αυτοκτονίες στις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις μας, θα μας βοηθήσουν να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος του ματς, ώστε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Η ομάδα δούλεψε σκληρά, είναι αποφασισμένη και ακολουθώντας το πλάνο που έχει χαράξει ο κόουτς από την αρχή έως το τέλος, είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Οπότε ας περιμένουμε το τζάμπολ...».

Keywords
Τυχαία Θέματα