Σάιμπερτ: «Ανταγωνιστικός ο Προμηθέας»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ενημέρωσε το προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πατρών (10/12), αλλά και σε μία δύσκολη προσωπική στιγμή του με τον χαμό ενός κοντινού του προσώπου.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Γεια σας,

Ήταν μία σκληρή και δύσκολη εβδομάδα για μένα. Έχασα την θεία μου, την οποία αγαπούσα πολύ και αυτό είναι κάτι που μου στοίχισε.

Μέσα από μία απώλεια όμως, συνειδητοποιείς πολλά πράγματα, ευχαριστείς το Θεό που είσαι υγιής και ξύπνησες και την επόμενη μέρα. Γιατί αυτό νομίζουμε ότι είναι κάτι δεδομένο για όλους μας, αλλά τελικά δεν είναι... Ήταν λοιπόν μία δύσκολη εβδομάδα για μένα, αλλά και πάλι αισθάνομαι ευλογημένος.

Την Τρίτη κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ήταν οι τρεις παρατάσεις και η ήττα μας στην Πολωνία στο πρώτο παιχνίδι, ήταν τα πολύ δυσάρεστα νέα που έμαθα το πρωί του αγώνα και η νίκη σίγουρα ήταν κάτι που με έκανε να αισθανθώ καλύτερα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η θεία μου, εκεί που βρίσκεται θα είναι υπερήφανη για μένα. Σε όλα αυτά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας και τους ευχαριστώ για αυτό. Μου συμπαραστάθηκαν και μετά από όλα αυτά, η συγκεκριμένη νίκη σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και θα την θυμάμαι για πάντα.

Και συνεχίζουμε... Η ζωή συνεχίζεται, η αποστολή μας είναι η ίδια... Είμαστε σε ένα ακόμη δύσκολο ταξίδι, αλλά για αυτό είμαστε επαγγελματίες. Και η αποστολή μας πρέπει να ολοκληρωθεί με μία νίκη. Ο Προμηθέας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε και σε ένα φιλικό παιχνίδι. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε. Είναι ομάδα που δεν παράτησε κανένα παιχνίδι, ήταν ανταγωνιστικοί σε όλα τους τα παιχνίδια, έχουν κάνει σημαντικές νίκες και για μας θα είναι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας τεστ.

Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε λίγο καιρό για να προσαρμοστώ, να βρω τον ρυθμό μου, την αυτοπεποίθησή μου και να μπορέσω να δείξω το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Είμαι καλά, θέλω κάθε βράδυ ο κόσμος να μπορεί να βλέπει ότι καλύτερο από μένα, να βοηθώ την ομάδα μου με πάθος και χωρίς κανέναν φόβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα