Φωνάζουν «παρών» ο κόουτς και ο αρχηγός!

Μία δύσκολη καμπή της ιστορίας του περνά ο Σπόρτιγκ, καθώς μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, υποβιβάστηκε στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑ, ξεκινώντας την νέα της προσπάθεια από την πρώτη κατηγορία, με σκοπό την άμεση επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Ο σύλλογος των Πατησίων, θα έχει στο πλευρό του τον προπονητή Παναγιώτη Αρβανίτη, με τον οποίο ολοκλήρωσε την χρονιά στη Γ' Εθνική, καθώς και τον Στέφανο Καραμπάτο.

Ο Έλληνας κόουτς και

ο αρχηγός της ομάδας, δήλωσαν «παρόντες» σε μια δύσκολη στιγμή της και θα τη στηρίξουν στην επιχείρηση του να ορθοποδήσει εκ νέου και να αναγεννηθεί από τις «στάχτες» της.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Αρβανίτη που θα είναι ο επικεφαλής προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας, με ικανοποίηση ανακοινώνεται και μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας αυτή του αρχηγού Στέφανου Καραμπάτου. Ο Στέφανος συμφώνησε με το νέο σχεδιασμό για το Ανδρικό τμήμα της Διοίκησης, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιζόμενος για τον Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ και στη νέα περίοδο 2016-2017».

Keywords
Τυχαία Θέματα