Πρόστιμο για Κάρι-Κερ! (vids)

Οι φετινοί τελικοί του ΝΒΑ, διακρίνονται αν μη τι άλλο (και) για τον επεισοδιακό τους χαρακτήρα, στον οποίο έχουν εμπλακεί σε σημαντικό βαθμό και οι δύο ηγέτες των φιναλίστ. Μετά τον «καυγά» του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Ντρέιμοντ Γκριν στον τέταρτο τελικό στο Κλίβελαντ και τη «βαριά» τιμωρία του αποκλεισμού από το Game 5 του παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ακολούθησε μια σειρά ενεργειών που κάθε άλλο παρά ψυχραιμία έδειχνε για την πλευρά των «Πολεμιστών», με τον Στεφ Κάρι να αποβάλλεται

από τον αγώνα, στα 4:22 πριν το φινάλε.

Οι δηλώσεις του Στιβ Κερ, επίσης δεν πέρασαν απαρατήρητες, κι έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο Κάρι τιμωρήθηκαν με το πρόστιμο των 25.000 δολαρίων από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του ΝΒΑ, Κίκι Βαν Ντε Ουέγκε. Ο προπονητής της ομάδας, δε γλίτωσε τη «λυπητερή» για τη δημόσια κριτική του προς τους διαιτητές, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγες ημέρες στον ομόλογό του, Τάιρον Λου, για διαμαρτυρίες του ιδίου αναφορικά με την αντιμετώπιση των διαιτητών προς τον Τζέιμς. Ο κορυφαίος «Πολεμιστής» από την πλευρά του, πληρώνει τη συμπεριφορά στο φάουλ που ουσιαστικά κόστισε την τεχνική ποινή της αποβολής του, αφού πέταξε το μασελάκι του προς το κοινό, πετυχαίνοντας ακούσια έναν φίλαθλο των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Εκτός της δεδομένης ποιότητας των δύο ομάδων και της ισοφάρισης της σειράς σε 3-3 από την πλευρά των «Καβς», την ώρα που έχαναν με 3-1, ο τελευταίος τελικός θα έχει ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη, με τις προστριβές μεταξύ τους να βρίσκονται... στην ημερήσια διάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα