Φάρος είσαι...

Ο Φάρος κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια πέρασε από την έδρα του Χολαργού με 87-78, στέλνοντας έτσι το… μήνυμα στον Ηρακλή πριν από το μεταξύ τους «ντέρμπι» στο Κερατσίνι.

Ο Φάρος είχε σε καταπληκτική κατάσταση μια πεντάδα… φωτιά, με τους Κακαρούδη (22π. 1τρ), Λιακόπουλο (18π. 1τρ), Βασιλόπουλο (13π. 2τρ), Δημάκο (15π. 3τρ) και Καράμπουλα (11π.) να έχουν συνολικά 69(!) πόντους, δίνοντας έτσι το ροζ φύλλο αγώνα

στην ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη.

Ο Φάρος πλέον δείχνει πως έχει αφήσει όλα τα προβλήματα στο παρελθόν, με την μια καλή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη, γεμίζοντας με ικανοποίηση τον Βαγγέλη Τσάπα, που βλέπει την επένδυση του να ανεβάζει όλο και περισσότερο την απόδοση της.

Μια μπασκετική φράση λέει πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει, μέχρι να ακουστεί η… χοντρή κυρία» και ο Φάρος δείχνει να είναι έτοιμος στην τελική ευθεία να κάνει αυτό για το οποίο χτίστηκε η ομάδα.

Απομένουν 10 αγωνιστικές ακόμα, με τον Φάρο να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Πανιώνιο, Ηρακλή και Δούκα. Όμως η όρεξη στο Κερατσίνι είναι… ακόρεστη, με την τέταρτη θέση να φαντάζει λίγη για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα