Στοίχημα: Επιλογές από Τουρκία και Ιταλία

Κυριακή (05/03) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ είναι αρκετά «πλούσιο» εμπεριέχοντας αγώνες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά τα παιχνίδια και συγκεκριμένα με τις αναμετρήσεις Ουσάκ – Μπουγιουκσεχίρ, Βενέτσια – Πέζαρο και Μπρίντιζι – Κρεμόνα.

«Ανοιχτό» το ματς στην Τουρκία
Ουσάκ και Μπουγιουκσεχίρ διασταυρώνον απόψε τα «ξίφη» τους στις 14:00, για την 20η αγωνιστική της BSL. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-14, προέρχονται από την οριακή ήττα με 78-80 από την Εφές και καλούνται να βρουν

τα πατήματά τους ώστε να κερδίσουν αγώνες και να ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Είναι δυο νίκες πάνω από την τελευταία δυάδα βέβαια που τους δίνει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας», ωστόσο ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-12, προέρχονται από την άνετη επικράτηση με 100-81 επί της ουραγού, ΤΕΝΤ, μια νίκη που ουσιαστικά τους εξασφάλισε, καθώς πλέον βρίσκονται τέσσερις νίκες πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί. Οι δυο ομάδες δε συγκαταλέγονται στις πιο επιθετικές της λίγκας, 78.5 πόντους ανά αγώνα σκοράρει η Ουσάκ, 75.5 πόντους ανά αγώνα σκοράρει η Μπουγιουκσεχίρ, όμως αμφότερες αυξάνουν τις επιδόσεις τους όταν αντιμετωπίζουν αντίπαλο που επιτρέπει εύκολους πόντους. Το πρώτο μεταξύ τους ματς τέλειωσε 87-85 για την Μπουγιουκσεχίρ, παρομοίως αναμένεται το σημερινό επομένως αξίζει ποντάρισμα στο Over 160.5.

«Σφιχτό» ματς ανάμεσα σε Βενέτσια και Πέζαρο
Βενέτσια και Πέζαρο αναμετρώνται σήμερα στις 20:00 για την 21η αγωνιστική της ιταλικής λίγκας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-8, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 91-82 από την Κρεμόνα και κόντρα στην Πέζαρο θα ψάξουν την επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να «πιάσουν» την Αβελίνο στη 2η θέση έστω και προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βρίσκονται στη 14η θέση με ρεκόρ 7-13, προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και πλέον είναι μόλις μια νίκη πάνω από τις ουραγούς, Κρεμόνα και Βαρέζε. Στη σημερινή αναμέτρηση καλούνται να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν μια νίκη εκτός «προγράμματος», ωστόσο κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί μόνο μέσα από μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ζεύγος πιθανότατα θα παρουσιάσει κακό θέαμα, και με το όριο της αγοράς Under/Over στους 153.5 πόντους, το Under είναι η σοφότερη επιλογή.

Προσφέρουν σκορ, Μπρίντιζι και Κρεμόνα
Η τρίτη και τελευταία μας επιλογή για σήμερα προέρχεται και πάλι από την ιταλική λίγκα και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Μπρίντιζι – Κρεμόνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-11, προέρχονται από την οριακή εκτός έδρας ήττα με 90-88 από την Τορίνο και συνεχίζουν να βρίσκονται τρεις νίκες πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μια διαφορά που προσφέρει ασφάλεια. Παράλληλα όμως βρίσκονται και μόλις μια νίκη κάτω από την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ, έτσι στη σημερινή αναμέτρηση θέλουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσουν ή ακόμη και να «πιάσουν» τις ομάδες που προπορεύονται. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-14, προέρχονται από τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους μετά την εντός έδρας επικράτηση με 91-82 επί της Βενέτσια και καλούνται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς ώστε να μπορέσουν να σώσουν την κατηγορία, μιας και πλέον βρίσκονται μόλις μια νίκη πίσω από την παραμονή.

Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, η Κρεμόνα ήταν εντυπωσιακή με νίκες 117-82 επί της Τορίνο και 91-82 επί της Βενέτσια και είναι προφανές ότι η βελτίωσή της και τα καλά αποτελέσματα ήρθαν μέσα από την εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Παρομοίως θα αγωνιστεί και απόψε απέναντι στην Μπρίντιζι που ούτως ή άλλως είναι επιθετική ομάδα λόγω της παρουσίας του Σακέτι στον πάγκο και αρκετά επιρρεπής στην άμυνα δεχόμενη 83 πόντους ανά αγώνα. Όλα τα δεδομένα ωθούν στην επιλογή του Over 159.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα