Έτοιμη για Α2 η Λιβαδειά (;)

Την προετοιμασία της ξεκινάει σήμερα (Τετάρτη 20/8) η Λιβαδειά η οποία ωστόσο θα πρέπει να προετοιμάζεται για την παρουσία της στην Α2 καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με Αθηναϊκή ομάδα να είναι προ των πυλών της εθελούσιας πτώσης στην Β' Εθνική. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κριθεί αν η ΑΕΛ θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία.

Η Α.Ε.Λιβαδειάς του Νίκου Οικονόμου

έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε μεταγραφές. Έχουν αποκτηθεί ο Γιάννης Προδρόμου (27 ετών, 1,96, γκάρντ, φόργουορντ από τον Αρκαδικό), ο Δημήτρης Γιανναλέτσος (29 ετών, 2,00, από τον Εθνικό), ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (24 ετών, 1,95, πλέι μέϊκερ από το Αγρίνιο), ο Κώστας Σταύρου (24 ετών, 1,95, σούτινκγ γκάρντ από τον Αίαντα Ευόσμου) και ο Δημήτρης Βανδώρος (21 ετών, 1.83, πλέι μέϊκερ από το Λαύριο).

Στο ρόστερ της ομάδας έχουν παραμείνει ο Ντάρκο Ράλλης, ο Θανάσης Βέλλιος, ο Τάσος Δημητριάδης, ο Γιώργος Τερματζίδης, ο Γιώργος Τοπουζίδης, ο Κώστας Λιόντος, ο Σωτήρης Μαράντος, και ο Ντονάλντο Χοτζολάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα