«Ερυθρόλευκη» πρεμιέρα στην Βαλένθια!

Μια διαφορετική πρεμιέρα από αυτή που οραματιζόταν πραγματοποιεί σήμερα (16/10 - 22:00, ΝΕΡΙΤ) o Ολυμπιακός, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από την Βαλένθια στο «Pabellon Fuente De San Luis», έχοντας να ξεπεράσει εκτός από τρεις τραυματισμούς, και τους κλυδωνισμούς που άφησε πίσω της η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, και το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Μίλαν Τόμιτς θα ηγηθεί της προσπάθειας

των «ερυθρολευκών» οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Τρεμέλ Ντάρντεν, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη, ενώ κανονικά θα αγωνιστούν οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ αντίπαλος της πρώην ομάδας του θα τεθεί ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Στον αντίποδα, η Βαλένθια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς εντυπωσίασε την περσινή σεζόν κατακτώντας το Eurocup και φτάνοντας μια ανάσα από τους τελικούς του πρωταθλήματος (ηττήθηκε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα με πέντε μπρέικ!!!) ενώ βαριά όπλα της ομάδας είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκου, Ρομέιν Σάτο, οι Ράφα Μαρτίνεζ, Σαν Βαν Ρόσομ και Κρέσιμιρ Λόντσαρ.

Σκοπός του Ολυμπιακού, είναι το ξεκίνημα με το δεξί, γεγονός που είναι μέσα στις δυνατότητες του, με σκοπό να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα