Επιστροφή Βόβορα στον Παναθηναϊκό

Οι επιστροφές επί Αργύρη Πεδουλάκη συνεχίζονται, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται ξανά στο ΟΑΚΑ και τον Γιώργο Βόβορα. Μετά την έλευση του έμπειρου κόουτς, που ακολούθησε την απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο ένας εκ των άμεσων συνεργατών του, στη διάρκεια της πρώτης θητείας του στους «πράσινους», αναμένεται να είναι ξανά στο πλευρό του, εν όψει των play-offs του πρωταθλήματος και των επικείμενων τελικών με τον Ολυμπιακό.

Κατόπιν

της επιθυμίας Πεδουλάκη, λοιπόν, η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να καταθέσει πρόταση στον Βόβορα, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο ίδιος βέβαια, δε θα έρθει αμέσως, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα balla.com, αλλά οφείλει πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αγωνίζεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μόλις ολοκληρωθεί η σειρά αυτή, ο Έλληνας προπονητής θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έχει παράλληλα επιστρατεύσει τους Κώστα Τσαρτσαρή και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν μπορεί να ζητηθεί, μιας και εργάζεται στην ΑΕΚ και στο πλευρό του Γιούρι Ζντοβτς. Με τον Γιώργο Βόβορα, πλην του Παναθηναϊκού, ο κόουτς Πεδουλάκης έχει συνεργαστεί σε Ρέθυμνο και Περιστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα