Επέστρεψε στην Ερυθραία ο Υφαντής (pic)

Στον Πανερυθραϊκό επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια ο Παναγιώτης Υφαντής, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει για την προοπτική επιστροφής του στις 20/7 μετά από επαφές που είχε ο πρώην παίκτης του Κορωπίου με τον Δημήτρη Χουχουλή.

Αναλυτικά:

Ο Πανερυθραΐκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Υφαντή.

Έπειτα από την 4ετή θητεία του στην ομάδα του Κορωπίου, ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στα “ερυθρόλευκα”, κάνοντας

σπουδαίες χρονιές τις σεζόν 2006 - 2008, επιστρέφει για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Πανερυθραϊκού και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία αισθάνονται περήφανοι για την παρουσία όχι μόνο ενός πολύ καλού αθλητή αλλά και ενός εξαιρετικού χαρακτήρα.

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού τον καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια του Συλλόγου και εύχεται στον Παναγιώτη καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Παναγιώτης τόνισε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ και τον coach Χουχουλή που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ως ένα από τα μέλη που θα εκπροσωπήσει την ιστορική ομάδα του Πανερυθραϊκού, τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Νιώθω πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού.Ήταν μια απόφαση που πήρα χωρίς δεύτερες σκέψεις, μιας και στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, τις σεζόν 2006-2008, έζησα πολύ όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές.
Κάνοντας και την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα επιβεβαιώθηκα γι αυτή μου την απόφαση καθώς μου ήταν όλα τόσο οικεία...

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας ώστε να επιτύχει όλους τους φετινούς της στόχους. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Από την πρώτη στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά, εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και όλα θα πάνε καλά."

Keywords
Τυχαία Θέματα