Η λίστα ανόδου στην Α1...και η επίσκεψη του Περιστερίου

Σε δυο ημερολογιακές ημέρες μας αφήνει και ο Ιούλιος, με αρκετές εκκρεμότητες να μην έχουν κλείσει, ενώ αντίθετα αρκετές ίσως ανοίξουν τις ερχόμενες ημέρες.

Η κατηγορία που δείχνει να ρυθμίζει τα δεδομένα είναι η Α2 Ανδρών, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν με το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που αποχωρήσουν από την Basket League Κηφισιά και Τρίκαλα.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα που δημοσιεύουμε η ΕΟΚ τοποθέτησε πρώτο στη λίστα τον Φάρο Κερατσινίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα που ανέβηκε μαθηματικά θα ξαναπάρει την ευκαιρία της, και με ποια λογική από την στιγμή που δεν την αποδέχθηκε. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Κερατσινίου διαβάζουν τα σενάρια, έχοντας στο νου τους μια ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Η σειρά κατάταξης είναι Εθνικός, Παγκράτι, Δόξα Λευκάδας και πάει λέγοντας, και αυτές είναι οι ομάδες που θα έχουν την ευκαιρία τους, με πρώτη την ομάδα του Πειραιά.

Εκτός από αυτό το μέτωπο, υπάρχει και το μέτωπο του Περιστερίου με τον Πανερυθραϊκό, αναφορικά με τις κινήσεις που σκέφτονται να κάνουν αναφορικά με το πρωτάθλημα των 16 ομάδων που προκήρυξε η ΕΟΚ. Για αυτό το λόγο χθες (28/7) ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ελληνικής ομοσπονδίας, με τους ανθρώπους της να τους εξηγούν πως έχει η κατάσταση, και την Δήμαρχο να κατανοεί την κατάσταση και να δείχνει κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα