Επέμεινε και δικαιώθηκε

"Ποιος είναι αυτός ο Λάσμε και κάθεται ολόκληρος Παναθηναϊκός και τον περιμένει;". "Δύο μήνες αναμονή για τον Λάσμε;". "Τους δουλεύει όλους ο Λάσμε και ο Παναθηναϊκός κάθεται και τον περιμένει χωρίς λόγο".

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που έχουν γραφτεί και ειπωθεί εκατοντάδες φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι την άφιξη

του Στεφάν Λάσμε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δέχθηκε αρκετές φορές "πυρά" για την… υπομονή που δείχνει στο θέμα του Γκαμπονέζου φόργουορντ/σέντερ και την… εμμονή του στον συγκεκριμένο παίκτη, τη στιγμή που οι "πράσινοι" "καίγονταν" να βρουν έναν "ψηλό" για να κλείσουν το ρόστερ.

Η ιστορία, όμως, είναι ο καλύτερος κριτής και στην προκειμένη περίπτωση ο προπονητής του τριφυλλιού δικαιώνεται πλήρως για τη στάση που κράτησε αναφορικά με την απόκτηση του Λάσμε. Κι αυτό γιατί αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από χρήσιμος, όπως υποδεικνύει και η στατιστική υπηρεσία της Ευρωλίγκα.

{video1}

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος παίκτης μετρά μέχρις στιγμής 14/17 βολές (82.4%) και 15/16 δίποντα (93.8%) όντας καταλυτικός στην επίθεση. Και στην άμυνα, πάντως, δεν τα πάει άσχημα. Τουναντίον, κατεβάζει 6.4 "σκουπίδια" ανά παιχνίδι (ουσιαστικά ο μέσος όρος του είναι 8 ανά αγώνα, αφού στο ντεμπούτο του με την Καντού δεν κατάφερε να κάνει κάτι) αποτελώντας τον άνθρωπο των… αιθέρων για το τριφύλλι.

Σε κάθε περίπτωση, η επιμονή του "Άρτζι" στο θέμα του Στεφάν Λάσμε τον δικαιώνει πλήρως και μας κάνει να παραδεχθούμε ότι οι υπόλοιποι προπονητές είχαν… καταρράχτη για να τον αγνοήσουν τόσο επιδεικτικά.

{video2}

Keywords
Τυχαία Θέματα