Κυριαρχούν οι... Ανατολικοί

Φτωχή από πλευράς αγώνων, αλλά γεμάτη από πλευράς θεάματος και σασπένς ήταν η χθεσινή βραδιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς τα τρία (3) παιχνίδια της ημέρας αποδείχθηκαν μεγάλα ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Τα αποτελέσματα:
Μπρούκλιν Νετς - Μπόστον Σέλτικς 102-97
Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιού Γιόρκ Νικς 100-104
Ντένβερ Νάγκετς - Μαϊάμι Χιτ 93-98

Ραζόν Ρόντο… απόντος

Οι Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται, πλέον, για τα καλά στην ελίτ του ΝΒΑ

μετά τη σημαντική μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού. Αυτό απέδειξαν και χθες το βράδυ, οπότε και υπέταξαν εντός έδρας τους Μπόστον Σέλτικς με 102-97 σε ένα σπουδαίο ντέρμπι της Ανατολής. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απουσία (λόγω τραυματισμού) του Ραζόν Ρόντο και με τους Ντερόν Ουίλιαμς - Μπρουκ Λόπεζ να σκοράρουν από 24 πόντους έκαστος πήραν τη νίκη σκαρφαλώνοντας, παράλληλα, στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

{video1}

Νικς έτοιμοι για όλα!

Αποφασισμένοι να αποτινάξουν οριστικά από πάνω τους την ταμπέλα των losers είναι οι Νιού Γιόρκ Νικς, οι οποίοι σε μία παράσταση υψηλού επιπέδου άλωσαν το Σαν Αντόνιο με 104-100. Η ομάδα του Μάικ Γούντσον μπορεί να είδε τον Καρμέλο Άντονι να είναι κάτω του μετρίου (9 πόντοι με 3/12 εντός παιδιάς), αλλά ευτύχισε να έχει σε εκπληκτική μέρα τους Τάισον Τσάντλερ (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ρέιμοντ Φέλτον (25 πόντοι, 7 ασίστ), οι οποίοι αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους του "διπλού".

Όσον αφορά τα "Σπιρούνια", η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έδειξε να παίζει τον ρόλο της, παρά τις προσπάθειες των Τιμ Ντάνκαν (14 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Τόνι Πάρκερ (19 πόντοι, 12 ασίστ) να ανατρέψουν την κατάσταση.

{video2}

"Έβρεξε" τρίποντα

Το εμπόδιο του Ντένβερ λίγο έλειψε να αποδειχθεί… απροσπέλαστο, αλλά στο τέλος οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το καθήκον τους και με όπλο την ευστοχία από την περιφέρεια πήραν τη νίκη κόντρα στους "Σβώλους" με 98-93, σε ένα παιχνίδι όπου οι Σέιν Μπατίερ και Μάικ Μίλερ "βομβάρδισαν" το αντίπαλο καλάθι με 10/15 τρίποντα!

Οι πρωταθλητές δεν έδειξαν να… προβληματίζονται από την εντυπωσιακή (για ακόμα μια φορά) παρουσία του Κένεθ Φαρίντ (16 πόντοι, 20 ριμπάουντ), ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μάταια, όμως. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα, πέρα από την ευστοχία στα τρίποντα, είχε και πάλι ως ηγέτη της τον ΛεΜπρον Τζέιμς, που για ακόμα ένα παιχνίδι έφτασε κοντά στο τριπλ νταμπλ (27 ριμπάουντ, 7 ριμπάουντ, 12 ασίστ). Ο Κώστας Κούφος βρέθηκε για 13 λεπτά στο παρκέ έχοντας 4 πόντους και 3 ριμπάουντ.

{video3}

Η βαθμολογία

ΑΝΑΤΟΛΗ
Νιού Γιόρκ Νικς 6-0
Μαϊάμι Χιτ 7-3
Μπρούκλιν Νετς 5-2
Μιλγουόκι Μπακς 5-2
Σικάγο Μπουλς 5-3
Μπόστον Σέλτικς 5-4
Σάρλοτ Μπόμπκατς 4-3
Φιλαδέλφεια Σίξερς 4-4
Ατλάντα Χοκς 3-4
Ιντιάνα Πέισερς 3-6
Ορλάντο Μάτζικ 2-5
Τορόντο Ράπτορς 2-6
Κλίβελαντ Καβαλίερς 2-6
Ντιτρόιτ Πίστονς 1-8
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 0-

Keywords
Τυχαία Θέματα