Ενωμένος δυνατός ο ΣΕΔΚΑ

Η πρόταση για αγορά γραφείων βρήκε πρόσφορο (το αντίθετο θα ήταν παράλογο κι αυτό εμείς το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή) έδαφος στους διαιτητές της Αθήνας, που θέλουν να δουν το αποθεματικό ΤΟΥΣ να πιάνει τόπο.

Δεν είναι τυχαίο πως στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΚΑ ήταν όλα τα "βαριά" ονόματα (Κώστας Ρήγας, Σταύρος Δουβής, Λάζαρος Βορεάδης, Νίκος Ζαβλανός), διεθνείς διαιτητές και φυσικά οι ενεργοί Αθηναίοι ρέφερι, ανεξαρτήτου βεληνεκούς και κατηγορίας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ενωτική και ο ΣΕΔΚΑ

βγήκε πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία, διαψεύδοντας Κασσάνδρες αλλά και κάποιες θλιβερές (ανάξιες αναφοράς) μειοψηφικές απόψεις, ανθρώπων που έμπλεξαν τις ιδιότητές τους (είναι άραγε περισσότερο διαιτητές, ή περισσότερο "υπάλληλοι";).

Το επίμαχο θέμα ήταν (και είναι) η αγορά γραφείων. Ο Θοδωρής Βιδάλης σε μια εντυπωσιακή, όσο και ουσιαστική κίνηση, ανέθεσε το όλο ζήτημα της εξεύρεσης χώρου, αλλά και κόστους, σε επταμελή επιτροπή, της οποίας ηγείται ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Ρήγας.

Από μόνο του το όνομα του "Le Grande" δίνει αξιοπιστία στη διαδικασία και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ δεύτερες και τρίτες σκέψεις, όμως η επταμελής επιτροπή είναι από διαλεχτούς διαιτητές (και όχι μόνο).

Τρεις εξέχοντες δικηγόροι (Σχινάς - Μαύρος - Ελευθεριάδης), ένας πολιτικός μηχανικός (Μαγκλογιάννης), ένας άνθρωπος με γνώση οικονομικών (Ανδρέας Αναγνώστου) και ένας διεθνής διαιτητής (Ηλίας Κορομηλάς) συνθέτουν ένα μωσαϊκό, που αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Η επικείμενη επένδυση δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά μιας επιτροπής υπεράνω υποψίας, άρα το αποθεματικό ήταν, είναι και θα είναι σε καλά χέρια.

Ο ΣΕΔΚΑ λαμβάνει με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και με διαφανείς διαδικασίες, μια απόφαση για το παρόν και το μέλλον, τιμώντας το χθες. Με αυτόν τον τρόπο ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ όσους πίστεψαν σε αυτήν την πρόταση (για να μην ξεχνιόμαστε) και ΕΚΘΕΤΕΙ εκείνους που (όχι διαφώνησαν, ή έδειξαν σκεπτικισμό, και τα δύο λογικά και αναγκαία) προσπάθησαν -για δικούς τους λόγους- να τη σαμποτάρουν.

Όσο για τους βαθιά νυχτωμένους, αφήστε τους στον κόσμο τους. Μην τους ξυπνάτε...

Keywords
Τυχαία Θέματα