Ελλαδα: Η... πιπίλα της δικαιολογίας!

Εχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω κάθε φορά τα περί κούρασης, περί ταξιδιών, περί Ευρωμπάσκετ, περί τραυματισμών . Ειλικρινά αν πολλοί προπονητές και παίκτες νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανήδεους δεν είναι έτσι. Ακούμε κάθε φορά σε κάθε στραβή έναν ολόκληρο κατάλογο από δικαιολογίες. Τελευταία άκουγα τον Πεδουλάκη να λέει για τα ταξίδια και και και...

Ο Πεδουλάκης που πέρσι είχε κάνει σε μένα μάλιστα μια μάγκικη δήλωση ότι τα συνεχόμενα ταξίδια και οι απουσίες σφυρηλατούν την ομάδα του. Και τον παραδέχθηκα.

Φέτος όμως έπεσε και ο ίδιος στην παγίδα σχεδόν όλων των τεχνικών και παικτών στην Ελλάδα που έχουν μια ..πιπίλα της δικαιολογίας στο στόμα τους και αρχίζουν από τα ταξίδια, από την κούραση λόγω του Ευρωμπάσκετ, της ελλιπούς προετοιμασίας λόγω του Ευρωμπάσκετ, των απουσιών ακόμα και από την προετοιμασία (νέο μαγικό αυτό)!

Να θυμίσω σε όλους όμως ότι το ίδιο πρόβλημα με τις δικές μας πχ ομάδες έχουν και οι άλλες μεγάλες στην Ευρώπη που επίσης έχουν παίκτες από το Ευρωμπάσκετ και μπορεί και περισσότερους. Και ακόμα χειρότερα ταξίδια όπως πχ η Κούμπαν που νίκησε τον ΠΑΟ και η ΤΣΣΚΑ που έχουν να τρέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα και σε δύσκολα αεροδρόμια για να παίζουν στην βαλτική λίγκα, την Ρωσία και την Ευρωλίγκα. Και από τραυματισμούς άλλο τίποτα..Τι να πει δηλαδή η Λαμποράλ που έπαιξε πχ μισή κυριολεκτικά με τον ΠΑΟ στην Κύπρο και φυσικά συνετρίβη; Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως και έτσι ζουν και πορεύονται όλες οι μεγάλες ομάδες που γι αυτό ακριβώς έχουν τόσο βαθιά και γεμάτα ακόμα και σε ποιότητα ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα