Προς τι η γκρίνια;

Γκρίνια λέει στον Άρη διαβάζοντας το ρεπορτάζ και έρχεσαι να απορήσεις... Γκρίνια ως προς τι ρε παιδιά; Επειδή έχασε από τον Πανιώνιο και από τον ΑΓΟΡ; Ή μήπως όταν ξεκίναγε η χρονιά δεν ήξεραν όλοι ότι η ομάδα κτίζει για το μέλλον και δεν πρόκειται να περιμένουν θαύματα; Και πέρσι άλλωστε πολλοί έσπευσαν να βγάλουν μετά το κακό ξεκίνημα τον υποβιβασμό του αυτοκράτορα και μετά αυτός μπήκε και στα πλέι οφ. Αλλά κοιτώντας το ρεπορτάζ διάζαβα για βαρύ κλίμα, για πάγωμα του κόσμου, για εξηγήσεις από τον Αγγέλου στην δίοικηση και λέω για άλλον Άρη μλάνε οι άνθρωπο;

Ο φετινός

Άρης είναι μια ομάδα νεανική και ελληνική αφού λόγω και της απαγόρευσης των μεταγραφών ξένων ο μοναδικό μη έλλην έιναι ο παγκίτης Χαντ . Ο Αγγέλου θέλει να αναδείξει τα νέα παιδιά και να κτίσει και στην αρχή της σεζόν λέγαμε ότι στόχος του Άρη είναι να παρουσιάζει ένα μαχητικό σύνολο με έμφαση στην άμυνα και την καθιέρωση των ελλήνων παικτών και να σωθεί εύκολα. Προφανώς το διπλό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και αυτό στην Δράμα στην πρεμιέρα σε δύο ντέρμπι όπως ήταν οι αγώνες, έβαλαν για κάποιους κακώς τον πήχη ψηλά.

Ο Άρης είναι αυτός που περιμέναμε. ¨Ενας μαχητικός Άρης με την άμυνα που θα θυμίζει βασικά κολλεγιακή ομάδα, θα κάνει με την άμυνα και το πάθος κάποιες καλές νίκες και θα πάθει και ζημιές αφού δεν έχει αμερικανούς για τα δύσκολα και όταν η μπάλα καίει. Αλλά θα κερδίσει από αυτές τις ήττες για να κτίσει χαρακτήρα. Και αυτό γίνεται. Αν το δούμε και πιο αναλυτικά ο Άρης μια χαρά πάει. Με μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο και με ένα ματς νοκ άουτ στην έδρα του με τον Πανιώνιο και πιθανή συμμετοχή σε ένα τελικό μετά από χρόνια.

Στην Ελλάδα είχε δύο ντέρμπι εντός με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο που ένα ματς να έπαιρνε θα έλεγε καλα είμαι. Την Κηφισιά την πήρε έστω και δύσκολα. Και εκτός είχε τον ΑΓΟΡ και την Δράμα και έλεγε ένα διπλό αν πάρουμε είμαστε σούπερ. Άρα οι δύο νίκες τον καθιστούν εντός στόχου ενώ δεν έχει κάνει κακή εμφάνιση. Σε κανένα ματς και δεν είχε εύκολα δεν έχασε εύκολα, δεν του έφυγε το ματς, πάλεψε σε όλα μέχρι τέλους. Ενας Άρης που με το ρόστερ αυτό αρχή της σεζόν αν δεν είχε κερδίσει στο κύπελλο τον ΠΑΟΚ θα έλεγαν όσοι τώρα ενοχλήθηκαν από τις ήττες και εμφανίσεις, ότι θα έχανε στη Δράμα και θα έτρωγε μια 20αρα στην Κρήτη. Και τώρα που η ομάδα παλεύει κάθε ματς υπάρχουν γκρίνια και καθώς έρχεται πρόγραμμα χωρίς νίκη λογικά μέχρι τον Νοέμβρη και το τέλος (με Πάτρα έξω και Ολυμπιακό και ΠΑΟ μέσα).

Τον Δεκέμβρη θα κριθεί για τον Άρη αν θα κυνηγήσει πλέι οφ με τα ματς με Ηλυσιακό και Ίκαρο μέσα και Ελευσίνα έξω που αν τα πάρει θα είναι φουλ για οκτάδα και παραπάνω καθώς μετά έχει μην ξεχνάμε συνέχεια Τρίκαλα έξω και Κολοσσό, ΚΑΟΔ μέσα και πάει για 6 κολλητές νικες! Συνεπώς προς τι η γκρίνια;

Keywords
Τυχαία Θέματα