«Έκλεισε» Κίκι Κλαρκ ο Προμηθέας! (vids)

Παίκτης του Προμηθέα Πατρών θα πρέπει να θεωρείται ο Κίκι Κλαρκ, με τους Πατρινούς να ολοκληρώνουν εντυπωσιακά το ρόστερ τους λίγες ώρες πριν την έναρξη της Basket League.

Με την περίπτωση του Βίκτορ Σάδα να οδεύει προς "ναυάγιο", ο Προμηθέας Πατρών κινήθηκε ταχύτα κι «έκλεισε» τον Κίκι Κλαρκ, προσθέτοντας έναν μεγάλο σκόρερ

στο δυναμικό του ενόψει της παρεθνικής του συμμετοχής στη Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρώτα με το Αιγάλεω (2006-07), όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της λίγκας (18,8π. κατά μ.ο.), και στη συνέχεια με τον Άρη (2008-10), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους Πατρινούς θα βρει τον άλλοτε συμπαίκτη του στο "Σίτι", Ρασάντ Άντερσον, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες από τους Πατρινούς.

Την περασμένη σεζόν, ο 32χρονος Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Ασιμπαντέμ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης στην πρώτη κατηγορία, με 17,4 πόντους και 4,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 παιχνίδια. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή για τους νεοφώτιστους, με τον Νίκο Βετούλα να προσθέτει ένα σημαντικό "όπλο" στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα