Εκτός ο Μαργαρίτης, αμφίβολος ο Μιλιένοβιτς

Αναχώρησε για τη Λευκάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου θα δώσει το πρώτο ματς για τη νέα σεζόν απέναντι στην νεοφώτιστη Δόξα αύριο (8/10, 17:00). Πάντως ο Σούλης Μαρκόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα για την πρεμιέρα με τους Μαργαρίτη και Μιλιένοβιτς. Ο πρώτος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ειδικού προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί, ενώ ο Μιλιένοβιτς παραμένει αμφίβολος για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά η ενημέρωση

του ΠΑΟΚ:

«Με τον Nenad Miljenovic, αλλά χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Λευκάδα, όπου αύριο Σάββατο (8/10/2016, 17:00) αντιμετωπίζει την τοπική και νεοφώτιστη Δόξα, για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Σέρβος γκαρντ ακολούθησε και σήμερα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα του Σαββάτου και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Η ομάδα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά αναχώρησε οδικώς για την Λευκάδα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton».

Keywords
Τυχαία Θέματα