Εύκολα η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δύσκολη αποστολή για Άρη

Η τελευταία αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Champions League γίνεται σήμερα με την ΑΕΚ και τον Άρη να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις κια μάλιστα να έχουν άμεσο ενδιαφέρον καθώς θέλουν και οι δύο οπωσδήποτε νίκη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς

(όσους έχουν Παρτιζάν-Λούντβιγκσμπουργκ) και απόψε αντιμετωπίζει την Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ (19:00) και θέλει οπωσδήποτε νίκη καθώς αν κερδίσει βγαίνει και μαθηματικά δεύτερη και προκρίνεται απευθείας στα playoffs της διοργάνωσης και στους καλύτερους 24. Αν όμως δεν τα καταφέρει η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς απέναντι στους Πολωνούς θα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους και την θέση που τερμάτισαν.

Ο Άρης τώρα, έχει και αυτός προκριθεί και μαθηματικά όπως η ΑΕΚ και σίγουρα έχει εξασφαλίσει την 4η θέση. Απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μονακό (21:00) σε ένα πολύ δύσκολο ματς, με τους Γάλλους να θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση και μαθηματικά. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη ξέρουν ότι το μόνο παραπάνω που μπορούν να κοιτάξουν στην βαθμολογία είναι η 3η θέση σε περίπτωση ήττα της Νίμπουρκ, όπου και πάλι όμως τους δίνει πρόκριση για τα playoffs των 32 καλύτερων ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομάδων:

ΑΕΚ-Ζιελόνα Γκόρα 19:00

Μονακό-Άρη 21:00

Keywords
Τυχαία Θέματα