Μπαρτζώκας: «Μπαίνεις και παίζεις στον ανταγωνισμό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στα λάθη των παικτών του, στην συνέχεια της διοργάνωσης και στην ήττα.

Αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Κοιτώντας τα στατιστικά, είχαμε δώδεκα περισσότερες κατοχές από

ριμπάουντ, είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές, στα τρίποντα, αλλά κάναμε 21 λάθη. Ήταν πολύ σημαντικό, ήταν ο παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός βρήκε επιλογές στο ανοικτό γήπεδο. Για μας ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτό. Όταν ο αντίπαλος σκοράρει εύκολα λέι απ πέφτει η ψυχολογία σου. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις και να έχουμε την ευχέρεια να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Για τη συνέχεια και αν φοβάται ότι η Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός πλέι οφ: «Δεν μπορώ να φοβάμαι. Μπαίνεις και παίζεις στον ανταγωνισμό. Είναι πολύ δύσκολος φέτος. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Πρόβλημα χημείας. Κι έχουμε δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος να φοβηθούμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την τελευταία φάση όπου δεν έκανε φάουλ η Μπάρτσα ώστε να στείλει τον Παναθηναϊκό στις βολές: «Ο Παναθηναϊκός είχε όλους τους παίκτες που είναι καλοί στις βολές. Προτίμησα να παίξω άμυνα. Δεν ήθελα να πάει το παιχνίδι ούτε οκτώ, ούτε δέκα, ούτε δώδεκα, για τους δικούς μου λόγους. Μία έμπειρη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα