Δυναμικό μπασκετικό παρών στα γενέθλια του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τη Δευτέρα (3/2) τα 106α γενέθλια του συλλόγου και το μπάσκετ είχε… πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς η διοικητική ηγεσία, ο προπονητής και οι παίκτες των νταμπλούχων βρέθηκαν στον «Τάφο του Ινδού», όπου ευχήθηκαν επιτυχίες…

Στη γιορτή που διοργανώθηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσαν το παρών οι ιστορικοί διοικητικοί ηγέτες των «πράσινων», ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος,

ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης και από πλευράς παικτών οι Αντώνης Φώτσης, Μάικ Μπατίστ, Ραμέλ Κάρι και Ρόκο Ούκιτς.

Απαντες αποθεώθηκαν, με τον κόσμο να χαρίζει απλόχερα χειροκρότημα και στον… απόντα Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς πριν αρχίσει η εκδήλωση, έπαιξε βίντεο με στιγμές από την ιστορία του Παναθηναϊκού και όταν εμφανιζόταν ο «Ζοτς» όλοι σηκώνονταν όρθιοι για να χειροκροτήσουν.

Αναλυτικά τι δήλωσαν στο περιθώριο της λαμπρής εκδήλωσης:

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Είναι μια ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε εδώ και τα επόμενα χρόνια για να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε ανάλογες στιγμές της ομάδας μας».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε ανάλογες επιτυχίες».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Φίλες και φίλοι, αγαπητοί σύμμαχοι και πιστοί υποστηριχτές της παναθηναϊκής ιδέας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ με την ιδιότητα του προέδρου στα 106α γενέθλια του συλλόγου. Ενός συλλόγου που οραματίστηκε και ίδρυσε ο Γιώργος Καλαφάτης. Είμαι βέβαιος ότι από ψηλά που μας παρακολουθεί θα νιώθει υπερήφανος. Κατ’ αρχάς διότι ενέπνευσε εκατομμύρια φιλάθλους με την ιδέα του Παναθηναϊκού, όπως είμαι βέβαιος ότι νιώθει περήφανος για τα έξι ευρωπαϊκά, για το Γουέμπλεϊ, για όλους τους Ολυμπιονίκες σε όλα τα αθλήματα και φυσικά για τους 500 και περισσότερους ακόμα τίτλους, που σε αντίθεση με άλλους συλλόγους τους έχουμε κερδίσει εντός των αγωνιστικών χώρων.
Είναι ίδια περηφάνια που αισθάνομαι κι εγώ, όχι μόνο για όλες αυτές τις σπουδαίες διακρίσεις αλλά για τα παναθηναϊκά ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσα, τα οποία δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να υπηρετώ και στα οποία δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να επενδύω με όλες μου τις δυνάμεις.

Σε αυτό το σημείο ως οπαδός θα ‘θελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Αλαφούζο, που έχει αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πιο δύσκολη περίοδο. Η δική του προεδρία διαδέχθηκε την πιο μαύρη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, την περίοδο της πολυμετοχικότητας, η οποία όχι μόνο άφησε πίσω της δυσβάσταχτα χρέη και υποχρεώσεις που υποθήκευσαν το μέλλον του συλλόγου, αλλά παραλίγο να αλλοιώσουν το dna του Παναθηναϊκού, με ολέθριες συνέπειες. Οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε δίπλα του στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Κύριε Αλαφούζο δεσμεύομαι ότι το καλοκαίρι, εφόσον το θέλετε, θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Μιχαλαριά, ο οποίος καταθέτει καθημερινά ατελείωτες ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να πορεύεται με αξιοπρέπεια και πάντα με την ξεχωριστή του δυναμική προς το μέλλον.

Άκουσα πριν ότι αυτή η εκδήλωση μεταδίδεται ζωντανά και στο διαδίκτυο και είμαι βέβαιος ότι το παρακολουθούν όλοι οι Παναθηναϊκοί. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους και εντός του γηπέδου αλλά και όσους μας παρακολουθούν από το διαδίκτυο, αυτή τη στιγμή να αφιερώσουν ένα λεπτό από το χρόνο τους και ένα 1,23 ευρώ και να στείλουν ένα SMS με τη λέξη ΠΑΟ στο 54529. Η χρέωση όπως είπα είναι 1,23 ευρώ ανά SMS συν ΦΠΑ και τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη… Δεν βλέπω να βγαίνουν τα κινητά. Εγώ θα κάνω την αρχή προσφέροντας άλλα 10.000 ευρώ σήμερα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και παρακαλώ όπως όλοι μας τουλάχιστον αυτό το ένα SMS αν το στείλουμε για την ενίσχυση. Χρόνια μας πολλά και με υγεία σε όλον τον κόσμο και με επιτυχίες σε όλον τον Παναθηναϊκό μας».

Αργύρης Πεδουλάκης: «Είναι μια Ιστορική μέρα σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σύλλογος τον οποίο έχω ζήσει τα περισσότερα μου χρόνια. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Στο γήπεδο σήμερα βρίσκεται η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι ανάλογο. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία για αυτό και ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που πέτυχε Ευρωπαϊκές επιτυχίες και ελπίζουμε στο μέλλον να πανηγυρίσουμε ανάλογες».

Αντώνης Φώτσης: «Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό. Μακάρι τα 106 χρόνια να γίνουν περισσότερα και ακόμα περισσότερα. Δεν μιλάμε μόνο για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο αλλά και έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Είναι τιμή μας να φοράμε τη φανέλα με το τριφύλλι. Αυτό που μπορώ να πω από την μεριά μου για την ομάδα του μπάσκετ είναι ότι και φέτος θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε το σύλλογο ακόμα μεγαλύτερο».

Ραμέλ Κάρι: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές του συλλόγου. Καλή τύχη σε όλα τα αθλήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με τεράστια ιστορία και αυτό που έχουμε καθήκον να κάνουμε όλοι είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο και ακόμα ενδοξότερο».

Μάικ Μπατίστ: «Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον σύλλογο. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες να έχουν τόσο μεγάλη ιστορία σε χρόνια και σε τίτλους. Είναι τιμή μου που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλά παιχνίδια και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα