Δήμαρχος Ντομέτζε: «Θα σας θυμόμαστε με νοσταλγία»! (vid)

Είναι οι δις πρωταθλητές Ευρώπης των ετών 2012 και 2013 και η παρουσία τους σε μία μικρή πόλη 2.000 κατοίκων δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Οι κάτοικοι του Ντομέτζε, και δη ο δήμαρχός του, Λίνο Πάουλο Φελτόν, δε θα μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ζούσαν ανάμεσά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό και σήμερα, ο ανώτατος άρχων της πόλης επισκέφθηκε τους «Ερυθρόλευκους»,

τονίζοντας στην ομιλία του την τιμή την οποία ένιωσαν άπαντες στο Ντομέτζε, μη κρύβοντας ότι η παρουσία των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς που ήρθατε εδώ. Για εμάς ήταν σαν να περάσαμε λίγες μέρες στον Όλυμπο του μπάσκετ. Από αύριο γυρίζουμε ξανά στην καθημερινότητα και με νοσταλγία θα σας θυμόμαστε», ήταν τα εγκωμιαστικά, όσο και συγκινητικά λόγια του κυρίου Φελτόν.

Μάλιστα, είχαμε και… ανταλλαγή δώρων, προκειμένου και οι δύο πλευρές να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνύπαρξή τους. Ο δήμαρχος έδωσε σε κάθε μπασκετμπολίστα ένα ειδικά σχεδιασμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, επιβεβαιώνοντας την φήμη του Ντομέτζε αναφορικά με τα είδη οπτικών, ενώ ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, έδωσε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία των Ιταλών, μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και αντίγραφα των ευρωπαϊκών τροπαίων που κατέκτησε ο σύλλογος στην Πόλη και το Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα