Διαμαντίδης: «Η πιο σημαντική περίοδος»

Την προετοιμασία του ξεκίνησε σήμερα (Πέμπτη 21/8) ο Παναθηναϊκός, με τους εκπροσώπους του τύπου να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι ξεκινάει μια περίοδος... που όπως την χαρακτήρισε πρόκειται για την πιο σημαντική περίοδο,

και ότι το σίγουρο είναι πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του.

«Ξεκινάει ακόμα μια χρονιά. Η πιο σημαντική περίοδος. Το πιο σημαντικό να είμαστε υγιής. Επίπονο το κομμάτι προετοιμασίας. Να δουλέψουμε όσο καλύτερα και να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Ξεκινάμε με ένα νέο προπονητή. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και η ομάδα έκανε κινήσεις για να είναι ανταγωνιστική. Στόχος είναι να εντάξουμε όσο περισσότερα νέα παιδιά στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Θα χρειαστεί χρόνος ίσως έχει και κόστος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε», δήλωσε αρχικά ο για να συνεχίσει μιλώντας για τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες:

«Δεν χρειάζονται καθοδήγηση. Αυτός που θα το κάνει είναι ο προπονητής και το τιμ. Και ο Γιώργος και ο Βασίλης ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δουλέψουν και είναι ταπεινοί το μέλλον μπροστά τους».

Οσον αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τη σύγκριση μαζί του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: «Δεν πρέπει να συγκρίνουμε. Κάθε παίκτης προσωπικότητα και αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Εύχομαι να γίνει καλός παίκτης, να παίξει και να συνεχίσει να δουλεύει».

Keywords
Τυχαία Θέματα