Χωρίς άγχος στην Πόλη οι «ερυθρόλευκοι»

Την πρόκριση του στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς καν να χρειαστεί να αγωνιστεί βρέθηκε σε αυτή χάρη στις ήττες της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ στην Βιτόρια από την Λαμποράλ Κούτσα, και της Μάλαγα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, σήμερα ( 04/04, 21:00, ΝS2) ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς

άγχος στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης, όπου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Τop-16 της Ευρωλίκγας, θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, διεκδικώντας τη νίκη, με το μυαλό του να βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική όταν θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, και όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει την 3η θέση στον όμιλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στην παρουσία των τραυματιών, Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου, που έμειναν στην Αθήνα ώστε να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, αλλά όπως έδειξε και στο παιχνίδι με την Μάλαγα στην Ανδαλουσία έχει τα φόντα να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Στον αντίποδα, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα δοκιμάσει σχήματα και καταστάσεις, ενώ ουσιαστικά εκτός ομάδας είναι ο Σεμίχ Ερντέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα