Χίμκι και… προσθήκη

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να ξεχάσουν όσα έγιναν στο κλειστό του Ελληνικού και να ανακτήσουν τη συγκέντρωσή τους, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελείωσαν εδώ…

Την Παρασκευή ακολουθεί ένας εξαιρετικά κρίσιμος αγώνας με αντίπαλο τη Χίμκι για τον θεσμό της Ευρωλίγκας στη Ρωσία και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα

θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι, εάν θέλουν να έχουν ελπίδα νίκης. Εξάλλου η ομάδα της Ρωσίας έχει δείξει φέτος μία εξαιρετική εικόνα, ειδικά στο ΤΟΠ 16, όπου μετράει 4 νίκες και 2 ήττες. Στην έδρα του, το συγκρότημα του Ρίμας Κουρτινάιτις μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι να αφήσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό πίσω του και να συγκεντρωθεί τους εναπομείναντες αγώνες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μία εβδομάδα. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν αυτός που κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη μέχρι τώρα, ωστόσο δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στη Ρωσία.

Επίσης οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά έχουν στο μυαλό τους και την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, ο οποίος θα βοηθήσει ώστε να καλυφθεί το κενό στη θέση του πλέι μέικερ. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό πέρασαν, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ψάξει και να βρει με την ησυχία του τον επόμενο στόχο του, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα