Χατζούλης:«Ξέραμε τα προβλήματα του Φίλιππου και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα»

Την παραμονή του στη Β’ Εθνική «κλείδωσε» το Στρατώνι, με την εκτός έδρας νίκη του επί του Φίλιππου Βέροιας, όπως εξήγησε ο Γιάννης Χατζούλης.

Το συγκρότημα της Χαλκιδικής πέρασε από το «Δημήτρης Βικέλας», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου, με τον προπονητή του να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Θέλω να δώσω τις ευχές μου για τη συνέχιση της πορείας της ομάδα της Βέροιας. Ξέρω ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση. Ξέραμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Φίλιππος και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι,

δεχθήκαμε 18 πόντους οι οποίοι είναι πάρα πολύ για τα στάνταρ μας, αλλά προσαρμοστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν επιθετικά καλοί και είχαμε ενέργεια παραπάνω από ό,τι σε άλλα παιχνίδια και η νίκη ήρθε δίκαια. Αποκτήσαμε μια διαφορά και σκοπός μας ήταν να μην τη χάσουμε. Περίμενα την αντίδραση της Βέροιας, η οποία ξέρω ότι είναι μια ομάδα που μάχεται σκληρά. Η αντίδραση ήρθε στο τέλος, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να αλλάζει, οι παίκτες μου όμως έμειναν συγκεντρωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που δεν κάνει εύκολα λάθη και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, με την οποία πιστεύω ότι τελειώνουμε με το θέμα της παραμονής».

Μιλώντας, γενικότερα, για το φετινό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Γιάννης Χατζούλης: «Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το πιο ιδιόμορφο των τελευταίων χρόνων. Οι αποστάσεις των ομάδων είναι πολύ μικρές και κάθε Κυριακή δεν ξέρουμε τι ξημερώνει». Κλείνοντας, μίλησε για τον αντίπαλο προπονητή: «Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη Γκίμα, με τον οποίο είμαι φίλος από χρόνια αλλά και αντίπαλος, καλή συνέχεια και καλή δύναμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα