Τσόχλας: "Πάμε για την πρόκριση"

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι και παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Τετάρτη (22/02) την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στον επαναληπτικό των "24" του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο εάν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας κατά

την αναχώρηση της αποστολή τους "Δικεφάλου" του Βορρά από το αεροδρόμιο Μακεδονία για το Βελιγράδι αναφέρθηκε στον μεθαυριανό αγώνα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα ματς στο οποίο κρίνεται η πρόκριση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε ότι με μία νίκη μπορούμε να προκριθούμε. Αυτό είναι στο μυαλό μας, πάμε με αυτόν τον στόχο».

Για το αν η πρόκριση χρειάζεται υπέρβαση από τον ΠΑΟΚ: Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε φαβορί εμείς εμείς, έχουμε χάσει στην έδρα μας. Αλλά όπως είπα και πριν πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και πηγαίνουμε εκεί για να κερδίσουμε.

Για το αν μεγάλες νίκες μακριά από τη Θεσσαλονίκη που προηγήθηκαν στη σεζόν αποτελούν οδηγό για το παιχνίδι της Τετάρτης: Σίγουρα αν μπορούσαμε να κάνουμε μία εμφάνιση όπως στο Βέντσπιλς θα ήταν για εμάς ό,τι καλύτερο. Δεν είναι όμως ίδιες οι συνθήκες. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι κι η αντίπαλη ομάδα γιατί είχε κάποιες απώλειες. Έχουμε προετοιμάσει το ματς, τους ξέρουμε, μας ξέρουν και πάμε για ό,τι καλύτερο.

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι: Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στην επίθεση. Στο πρώτο ματς κάναμε αρκετά λάθη, δεν παίξαμε όπως έπρεπε, πιστεύω ότι τώρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Για το αν η μεγαλύτερη ξεκούραση για τον ΠΑΟΚ και οι ασθένειες που έπληξαν την Παρτιζάν δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία: Σε όλους δίνει αυτή η εικόνα που είδαμε χτες, που δεν ήταν η ίδια ομάδα όπως παίξαμε την τελευταία φορά. Αλλά όπως είπα και πριν δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούνε. Μπορεί να παίξουν τα παιδιά, δεν έπαιξαν όλοι στο Κύπελλο. Και για αυτούς είναι ένα κρίσιμο ματς στην έδρα τους με τον κόσμο τους.

Για το αν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Παρτιζάν μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για τον ΠΑΟΚ: Όχι δεν το νομίζω. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε. Είναι μία έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να περιορίσουμε τα ατού τους. Άμα τα καταφέρουμε θα επιστρέψουμε νικητές.

Για την αντιμετώπιση του Χάτσερ: Η άμυνα είναι πιο πολύ θέμα ομάδας. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο κομμάτι. Είναι σε συνάρτηση και με το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Εμείς κοιτάμε την ομαδική άμυνα. Σίγουρα πρέπει να περιορίσουμε την Παρτιζάν καλύτερα από ότι στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε πολύ για αυτό.

Για το αν σκέφτονται το κλίμα στο γήπεδο της Παρτιζάν: Εγώ προσωπικά όχι. Είμαι χαρούμενος που θα είναι γεμάτο το γήπεδο, πιστεύω ότι θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα όπως κι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Οποιοσδήποτε παίκτης παίζει σε γεμάτο γήπεδο είναι ό,τι καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα