Μπουρούσης: «Δείξαμε χαρακτήρα και μην πω τι άλλο δείξαμε...»

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν πολύ χαρούμενος για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Final-4, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του μίλησε για το χαρακτήρα της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο Ελληνας σέντερ αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε η Ρεάλ, ενώ τόνισε πως στο Final-4 θα επικρατήσει ο... πιο τυχερός.

Αναλυτικά τι είπε ο Μπουρούσης:

Για την πρόκριση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι

μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Έχω την ευκαιρία να πάω σε ένα ακόμα Final-4, να διεκδικώ το πρωτάθλημα και να έχω κατακτήσει το Κύπελλο. Μου έδωσαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη να είμαι σε αυτή την ιστορική ομάδα».

Για τη σειρά με τον Ολυμπιακό και που κρίθηκε: « Ήταν δυνατό για εμένα που παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε σωστά παρότι χάσαμε τα δύο παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα, και καλύτερα να μην πω τι άλλο δείξαμε... Γιατί κάποιοι μας είχαν αποκλείσει μετά από το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Είχαμε καρδιά και χαρακτήρα».

Για το αν ένιωθε πίεση που έπαιζε κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν αισθανόμουν την πίεση και την αμηχανία που είχα στο πρώτο παιχνίδι. Προσπάθησαν μέσα από το παιχνίδι και με τη βοήθεια από τους συμπαίκτες μου να βγάλω την πίεση».

Για το Final-4: «Δεν το σκεφτόμαστε. Είναι δύσκολο. Όποια ομάδα είναι πιο τυχερή θα κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα