Μποσγανάς: «Είμαι εδώ για τον Πανιώνιο»!

Σίγουρος για την παραμονή του Πανιωνίου στην πρώτη τη τάξει κατηγορία εμφανίζεται ο άλλοτε «άσσος» της ομάδας, Γιώργος Μποσγανάς. Ο παλαίμαχος παίκτης των Νεοσμυρνιωτών, παράλληλα, δήλωσε στήριξη στον Γιώργο Λιανό, διαβεβαιώνοντας πως ο σύλλογος θα έχει τη βοήθειά του όποτε την χρειαστεί.

Τα λόγια του Γιώργου Μποσγονά ήταν τα εξής:

«Ο κ. Λιανός κάνει μια προσπάθεια για να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό. Αυτό κάνει τόσα χρόνια με την μεγάλη οικονομική υποστήριξη που έχει προσφέρει. Μακάρι να μπορούσε να βοηθήσει κι

άλλο οικονομικά. Τα πράγματα θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα».

«Ο κ. Λιανός βρήκε μια ομάδα που ήταν έτοιμη να πέσει κατηγορία. Έκανε μια προσπάθεια αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Πλέον το θέμα είναι να μείνει η ομάδα στην Α1 με ένα μικρό μπάτζετ και να επιβιώσει. Θα πρέπει όμως όταν τελειώσουν όλα αυτά να κάτσουν όλοι στο τραπέζι και να δούμε τι έφταιξε».

«Έχουν γίνει λάθη, αλλά πιστεύω πως εντέλει θα μείνει στην κατηγορία. Ό,τι και να γίνει θα πρέπει σίγουρα η ομάδα να αλλάξει φιλοσοφία στα οικονομικά και να στηριχτεί στα μικρά παιδιά. Εγώ είμαι και θα είμαι εδώ για τον Πανιώνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα