Μπόγρης: "Νιώθω σημαντικός"

Το επίσημο σάιτ του Eurocup φιλοξενεί σήμερα το blog του Γιώργου Μπόγρη ο οποίος μιλάει για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ αλλά και για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

"Φίλαθλοι του Eurocup, γεια σας! Ο ΠΑΟΚ

είναι η τρίτη ομάδα με την ομάδα αγωνίζομαι στο θεσμό μετά τον Άρη και τον Πανιώνιο. Φυσικά, το να παίξω στο Eurocupε ήταν ένας από τους λόγους να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας μου τηλεφώνησε πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι, λέγοντας πόσο πολύ με θέλει, ότι με ήθελε για ηγέτη. Δε χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ: Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Επίσης, ο νονός μου είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και μου τηλεφωνούσε κάθε 10 λεπτά, ζητώντας να έρθω στην ομάδα. Έτσι, δεν είχα άλλη επιλογή! Τον αγαπώ τόσο πολύ που αποφάσισα να έρθω!

Κερδίσαμε το πρώτο ματς με ένα buzzer beater του DJ Cooper. Καθόλου άσχημος τρόπος για να ξεκίνημα! Ήταν μια μεγάλη νίκη γιατί η Μπούντουτσνοστ είναι πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε και άλλες νίκες. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, έκανε την ομάδα καλύτερη. Ήμασταν πίσω με 10 πόντους 7 λεπτά πριν το τέλος αλλά τα καταφέραμε! Μείναμε συγκεντρωμένοι και παλέψαμε μέχρι τέλους. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τα ματς στην έδρα σου. Αν τα κερδίσουμε όλα και πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας, θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία. Κάποια φίλαθλοι της Μπούντουτσνοστ ήρθαν να δουν την ομάδα τους και οι δικοί μας οπαδοί μας έδωσαν τη στήριξη τους.

Χάσαμε το παιχνίδι κυπέλλου από τον Άρη, κάτι το οποίο ήταν σκληρό. Ήμασταν πολύ νευρικοί, ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς. Ήμασταν λυπημένοι αλλά ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα και η Ευρώπη είναι πιο σημαντικά. Είχαμε μια καλή νίκη με τον Κολοσσό, κερδίσαμε την Μπούντουτσνοστ και ξαναπαίξαμε με τον Άρη για το πρωτάθλημα το Σάββατο. Η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων είναι τρελή, μεγαλύτερη από αυτή μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι μικρότερη πόλη και όλοι αγαπούν το μπάσκετ. Κερδίσαμε με 75-79 και πέτυχα 21 πόντους.

Νιώθω ωραία στην ομάδα: όλοι είναι υπέροχοι. Βρήκα έναν κόουτς που με εμπιστεύεται και με κάνει να νιώθω σημαντικός. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει πικ εν ρολ στην επίθεση, κάτι που έμαθα πολύ καλά όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το μπάσκετ είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να παίρνεις την μπάλα και να πηγαίνεις στο καλάθι.

Εδώ στον ΠΑΟΚ βρήκα το είδος ομάδας που έβλεπα στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι παίκτες βλέπουν πρώτα την ομάδα. Έτσι, χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας να έρχονται να βλέπουν τα παιχνίδια γιατί θα βρουν αυτό που θέλουν: μια ομάδα παικτών που δουλεύει σκληρά, που θα μάχεται για κάθε μπάλα και θα είναι αφοσιωμένη στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Όλοι στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει αυτή η φανέλα: πρέπει να πολεμάμε. Είναι ωραίο το ότι έχουμε πάνω από έναν πρωταγωνιστές – μπορεί μια μέρα να είμαι εγώ, μια ο DJ, μία ο Πέιν, μία ο Χαραλαμπίδης. Ο ΠΑΟΚ περίμενε χρόνια για κάνει το επόμενο βήμα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτή τη σεζόν αν έχουμε τους οπαδούς μαζί μας!"

Keywords
Τυχαία Θέματα