Μπλόκο στο Ζηρίνειο!

Απότομη προσγείωση και μπλόκο στο Ζηρίνειο για τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως ο Τόμιτς να έχασε πόντους για την διατήρηση στο πόστο του χεντ κόουτς! Η Νέα Κηφισιά, που από πέρσι έδειχνε ικανή να εντυπωσιάσει και να τα βάλει ακόμη και με τους «μεγάλους», επιβλήθηκε με 68-67 των Πειραιωτών! Σε ένα ματς-σκακιέρα, που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, γεμάτο από τακτική, ειδικά στο φινάλε, με πολλές χαμένες βολές, ακόμη και

από την πλευρά των νικητών (Τσαλδάρης), οι γηπεδούχοι, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την υπέρβαση, είχαν τον τρόπο. Το τρίποντο του Λαφαγιέτ, λίγο πριν την λήξη, δεν αρκούσε στους «ερυθρόλευκους» και απλώς, όπως αποδείχτηκε, έγραψε το τελικό σκορ στον ηλεκτρονικό πίνακα του κλειστού. Το αποτέλεσμα, λογικό κιόλας, ήταν και προσωπική δικαίωση δύο πρώην άσων του Ολυμπιακού, του Καυκή, αλλά κυρίως του Μαυροειδή (φωτό), που είχαν εξαιρετική απόδοση. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μετά τη νίκη επί της Βαλένθια, έδειξε να μένει από ενέργεια στα βόρεια προάστια και ουσιαστικά χάνει την ευκαιρία να έχει πλεονέκτημα πρωτιάς και έδρας έναντι του Παναθηναϊκού για την συνέχεια.. Οπου συνέχεια, ακολουθεί το ματς με την Λαμποράλ (που προέρχεται εξίσου από ήττα) στο ΣΕΦ. Και φυσικά, αποδεικνύεται πόσο στοιχίζουν οι απουσίες των Παπαπέτρου, Ντάρντεν και Πρίντεζη από το ρόστερ, την ώρα παράλληλα, που ο Ντάνστον... αναζητά τον περσινό καλό εαυτό του.

Δεκάλεπτα: 18-14, 34-35, 49-46, 68-67.
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Ρέμεκουν 6, Καυκής 7, Γιούιν, Λιακόπουλος 9 (0/5 τρ.), Πόποβιτς, Πεσάκοβιτς, Μαυροειδής 14, Ψαθάς 2, Κακιούζης 11 (1), Τσαλδάρης 12 (2), Ντούβνιακ 7 (1), Ντέιβις.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίλαν Τόμιτς): Πέτγουεϊ 6, Χάντερ 11, Ντάνστον 6, Σπανούλης 13 (1), Σλούκας 9, Λαφαγιέτ 9 (3), Λοτζέσκι 4, Αγραβάνης 5, Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα