Μπαρτζώκας: «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί»

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Σερβία, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής της ομάδας της Καταλονίας, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για αυτήν την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα τόνισε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα επιστρέψουν οι τραυματίες και θα είναι όλη η ομάδα μαζί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας, αφού πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι και όλα τα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Αλλά

αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολύ σκληρό γήπεδο και εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας σε κάποιες στιγμές. Απέδειξαν ότι μπορούν να ελέγξουν παιχνίδια στην Τουρκία άρα παίζουμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα.

Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε είχαμε συνέπεια και ένα μία λεπτομέρεια αποφάσισε για το αποτέλεσμα του αγώνα. Αλλά έχουμε μεγαλώσει πολύ κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων δύο μηνών που προπονούμαστε μαζί. Μας λείπουν οι παίκτες μας που είναι τραυματίες, αλλά θα είμαστε όλοι μαζί σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα