Μπάικς...ο εκλεκτός, και ασχολίαστο το θέμα Σπανούλη!

Προβάδισμα δείχνει να έχει ο Ντουάιτ Μπάικς για να αποτελέσει την μεταγραφή που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ώστε να πλαισιώσει τις θέσεις των γκαρντ του Ολυμπιακού, φτάνοντας τους στον αριθμό...επτά.

Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ, απόφοιτος του κολεγίου Μαρκέτ, αποτελεί τον εκλεκτό του Έλληνα τεχνικού, με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει με τον παίκτη των Τορόντο Ράπτορς να έχει προτάσεις και από άλλους συλλόγους, της οποίες μελετά. Την περσινή σεζόν, μετά από το πέρασμά του από το Βέλγιο

(Οστάνδη) και την Γαλλία (Γκραβελίν) είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο NBA, όπου με τους «Καναδούς» συμμετείχε σε 14 παιχνίδια έχοντας 3,1 πόντους κατά μέσο όρο. Τον Ιανουάριο του 2014 βρέθηκε στο NBDL και στους Μπέικερσφιλντ Τζαμ, πριν επιστρέψει εκ νέου στους Ράπτορς, οι οποίοι παρότι είχαν υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, τον άφησαν ελεύθερο.

Επίσης, ασχολίαστο έμεινε το δημοσίευμα του NTV Spor, το οποίο ανέφερε ότι η Γαλατάσαραϊ καλύπτει την ρήτρα του Βασίλη Σπανούλη, καθώς πλέον η ιστοσελίδα έχει αφαιρέσει το δημοσίευμα, ενώ αύριο (24/7, Πέμπτη) το πρωί αναμένεται στην Αθήνα ο Οθέλο Χάντερ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα